Διαδίκτυο- προφίλ: Πώς να φτιάξεις ένα φοβερό προφίλ σε σελίδα γνωριμιών

Διαδίκτυο- προφίλ: Πώς να φτιάξεις ένα φοβερό προφίλ σε σελίδα γνωριμιών. Το να μπεις στο διαδικτυακό σκηνικό των ραντεβού δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός προφίλ γνωριμιών που δίνει στους άλλους τη δυνατότητα να μάθουν ποιος είσαι.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περιμένει να είσαι τέλειος. Μερικές φορές είναι τα πιο απλά και πιο ειλικρινή προφίλ γνωριμιών που είναι τα πιο αποτελεσματικά. Θυμηθείτε ότι ένα διαδικτυακό προφίλ γνωριμιών είναι βασικά προσωπικό μάρκετινγκ. Ως αποτέλεσμα, θα θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βάλετε το καλύτερο πρόσωπό σας μπροστά.

Επιλέξτε με σύνεση τις φωτογραφίες σας. Οι φωτογραφίες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να συστηθείς σε ξένους. Συχνά, οι διαδικτυακοί άνθρωποι που ελπίζουν σε ραντεβού θα επιλέξουν μια εικόνα προφίλ που δεν είναι εντελώς καθαρή ή κρύβει το πρόσωπό τους με κάποιον τρόπο. Ο κόσμος θέλει να σε δει και να καταλάβει ποιος είσαι. Επιλέξτε μια φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπό σας, ελπίζω με χαμόγελο. Ένα λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι δεν εκμεταλλεύονται τα εργαλεία που παρέχει η εφαρμογή. Για παράδειγμα, εάν η τοποθεσία γνωριμιών στην οποία βρίσκεστε σας επιτρέπει να έχετε 7 φωτογραφίες, τότε δώστε 7 φωτογραφίες. Εάν η εφαρμογή παρέχει την επιλογή επαλήθευσης των φωτογραφιών σας, τότε εκμεταλλευτείτε την.

Αν και οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές, είναι έξυπνο να είστε επιλεκτικοί σχετικά με τις πληροφορίες που επιλέγετε να μοιραστείτε. Όταν πρόκειται για τη σύνταξη ενός προφίλ, αρκεί μια μικρή παράγραφος ή δύο. Θα πρέπει να κάνετε μια επισκόπηση του ποιος είστε, αλλά να μην πείτε όλη σας τη ζωή ταυτόχρονα. Δώστε στους ανθρώπους ένα λόγο να στείλουν μήνυμα και να σας γνωρίσουν και είναι δελεαστικό το να διατηρείς ένα μικρό μυστήριο! Επιπλέον ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να παρέχετε τρόπους στους χρήστες να ξεκινήσουν μια συνομιλία μαζί σας.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here