Εγκεφαλική διέγερση: Οι πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις

Εγκεφαλική διέγερση: Οι πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι το έδαφος που μερικές φορές μοιάζει με θέμα ταμπού, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι.

Η σεξουαλική φαντασίωση είναι μια διανοητική αναπαράσταση που δημιουργούμε, συχνά ασυνείδητα, για σεξουαλικές σχέσεις που θα θέλαμε να ζήσουμε (ή απλά φανταζόμαστε), και πάνω από  όλα, που θέλουμε να φανταστούμε γιατί μας ενθουσιάζει. Μια έρευνα από μια κορυφαία πύλη γνωριμιών στο Ηνωμένο Βασίλειο για παντρεμένους ανθρώπους αποκαλύπτει 10 από τις πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Η έρευνα διεξήχθη σε άνδρες και γυναίκες. Το 55% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ήθελαν να κάνουν σεξ με τον πρώην τους.

 

Είναι αλήθεια ή απάντησαν απλώς στο πρώτο πράγμα που πέρασε στο μυαλό τους; Μια άλλη από τις πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις, σύμφωνα με την έρευνα, θα ήταν να κάνεις σεξ με μια διασημότητα, δηλαδή με κάποιον διάσημο. Έως το 38% των ερωτηθέντων το επιβεβαίωσαν. Σίγουρα εδώ ο ιδεαλισμός που έχουμε έναντι αυτού του ατόμου είναι ανάμεικτος και, γιατί όχι, το γεγονός ότι είναι «ανέφικτο». Φαίνεται ότι μας αρέσουν οι προκλήσεις. Μπορεί επίσης να είναι μια σεξουαλική φαντασίωση, γιατί όχι; Φανταστείτε να κάνετε σεξ με τον τρέχοντα σύντροφό σας. Και, έως και το 36% των ερωτηθέντων δήλωσαν αυτή την φαντασίωση. Φαίνεται ότι αυτό που ήδη γνωρίζουμε μας αρέσει επίσης.

Το 27% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι μία από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους ήταν να φανταστεί κανείς να έχει μια σχέση (ή σεξ) με έναν συνάδελφο. Είναι ένα κλασικό, η εξιδανικευμένη αγάπη των ανθρώπων στην εργασία. Σεξουαλικό τρίο (ή ομαδικό σεξ). Μια άλλη από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που επέλεξαν οι ερωτηθέντες ήταν αυτό: τρίο ή ομαδικό σεξ. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στη φανταστική σεξουαλική πράξη δεν προσδιορίστηκε. 19% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι μια από τις φαντασιώσεις τους ήταν αυτή. 14% των συμμετεχόντων επέλεξαν σεξ σε δημόσιο χώρο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here