Εύβοια: Ο Δήμος Καρύστου στο Virtual Workshop εναλλακτικού τουρισμού στο Βέλγιο και την Πολωνία

Ο Δήμος Καρύστου, συμμετείχε στο Virtual Workshop Εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας στο Βέλγιο και την Πολωνία από 25 έως 27 Νοεμβρίου 2020 και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου 2020 αντίστοιχα.

Η εκδήλωση είχε τη στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Καρύστου παρουσίασαν και ανέλυσαν διεξοδικά το τουριστικό προϊόν της Νότιας Καρυστίας, τις δυνατότητες του εναλλακτικού τουρισμού και τις μεγάλες δυνατότητες του προορισμού, στις δεκάδες προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις που έγιναν στα 2 τριήμερα και στις 2 χώρες, προς τους συμμετέχοντες tour operators, bloggers και δημοσιογράφους έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων.

Το ενδιαφέρον για τον τουρισμό της περιοχής του Δήμου Καρύστου όπως διεφάνη από τις συμμετοχές ήταν εξαιρετικά θετικό για την τουριστική περίοδο 2021. Αντίστοιχη είναι και η επιθυμία δεκάδων Βελγικών και Πολωνών retailers να έλθουν σε επαφή με τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν ή και να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους σε καίριες αγορές της Ευρώπης.

Από την αγορά του Βελγίου συμμετέχουν 78 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators, 26 δυνητικοί αγοραστές ελληνικών προϊόντων και 15 διακεκριμένα media.
Επίσης σημειώνεται ότι για το Workshop της Πολωνίας προγραμματίστηκαν πάνω από 510 Business to Business (B2B) συναντήσεις, μεταξύ ελληνικών φορέων και επιχειρήσεων, με αντίστοιχες πολωνικές.

Όσες τουριστικές επιχειρήσεις του Δήμου Καρύστου θελήσουν να συνεχίσουν τις επαφές με τους αντίστοιχους Βελγικούς και Πολωνικούς πράκτορες τουρισμού και tour operators για γνωριμία και περαιτέρω συνεργασία θα τους παρέχουμε πλήρη κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων στην διάθεση τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέτοιες εξωστρεφείς δράσεις, δημιουργούν προϋποθέσεις ενδυνάμωσης των επαγγελματικών δεσμών μεταξύ των εκπροσώπων των τουριστικών επιχειρήσεων, διευρύνουν την εποχικότητα, συμβάλουν στην προβολή και προώθηση της τουριστικής ταυτότητας του Δήμου Καρύστου και απαντούν στα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε η παρατεταμένη οικονομική και υγειονομική κρίση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here