Υποψήφιος για τη ΔΟΕ ο Καπράλος. Μετά από ψηφοφορία της ΕΟΕ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος επικράτησε στην ψηφοφορία της ΕΟΕ για το νέο υποψήφιο μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, μετά την αποχώρηση λόγω συμπλήρωσης του ηλικιακού ορίου του Λάμπη Νικολάου.

Μετά από σχετική ψηφοφορία, ο Σπύρος Καπράλος, αναμένεται να είναι η πρόταση της Ελλάδας για την κάλυψη της θέσης του Λάμπη Νικολάου στα μέλη της ΔΟΕ από τη χώρα μας.
Η ανακοίνωση της Επιτροπής

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίαση, να προτείνει τον Πρόεδρό της, Σπύρο Καπράλο, ως υποψήφιο για τη θέση του μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Υποψήφιοι για την πρόταση της ΕΟΕ στη ΔΟΕ, ήταν ο Σπύρος Καπράλος και ο Πέτρος Συναδινός, καθώς απέσυραν την υποψηφιότητα που είχαν υποβάλλει παλαιότερα, ο Στέλιος Αγγελούδης και ο Ισίδωρος Κούβελος, προκειμένου να υπάρχει ένας υποψήφιος από την Ελλάδα. Στην εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, ψήφισαν 26 μέλη και ο κ. Καπράλος συγκέντρωσε 22 ψήφους ενώ ο κ. Συναδινός πήρε 4.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προτάθηκε για μέλος της ΔΟΕ στην Ελλάδα, θέση που από τον Ιανουάριο του 2016 παραμένει κενή, μετά την αποχώρηση λόγω συμπλήρωσης του ηλικιακού ορίου του Λάμπη Νικολάου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here