Maneskin Eurovision 2021: Η απάντηση του συγκροτήματος στα σενάρια κοκαΐνης


Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού διεξάχθηκε το Σάββατο το βράδυ και στην χώρα μας προβλήθηκε μέσω του δημόσιου καναλιού της ΕΡΤ

Η χώρα που κατάφερε να ξεχωρίσει και να κατακτήσει την 1η θέση με 524 βαθμούς, ήτανε η Ιταλία που εκπροσωπήθηκε από το μουσικό συγκρότημα που ονομάζεται Maneskin.

Αν και η νίκη τους είναι πάρα πολύ φρέσκια ,κατευθείαν βγήκαν δημοσιεύματα για την ζωή τους τα οποία δεν ήταν και τόσο κολακευτικά για τους ίδιους . έτσι ακούστηκε και ότι ένα μέλος κάνει κατάχρηση ουσιών.

Ιστορικό δημοσιευμάτων

Αμέσως μετά την νίκη τους, ακούστηκε πολύ έντονα ότι οι ίδιοι έκαναν χρήση κοκαΐνης κατά την διάρκεια του διαγωνισμού και ότι αν αυτό αποδειχτεί και πρακτικά, τότε πρέπει να αποδεσμευτούν από την νίκη.

Η Ερώτηση του δημοσιογράφου

Μετά την νίκη του συγκροτήματος, ένας δημοσιογράφος του πλησίασε για να τους συγχαρεί και έκανε και την ακολουθεί ερώτηση στον 22χρονο τραγουδιστή. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να “σνιφάρετε” κάτι. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;»

Η απάντηση του Diamond David

Ο 22χρονος τραγουδιστής κατευθείαν απάντησε, ότι ό Thomas (που είναι ο κιθαρίστας του συγκροτήματος), έσπασε ένα ποτήρι και ότι όπως είπε χαρακτηριστικά “δεν παίρνω ναρκωτικά παιδιά, Σας παρακαλώ  μην τα λέτε αυτά, μην τα λέτε.”

Το story του συγκροτήματος

Η απάντηση όλου του συγκροτήματος δόθηκε μέσω ενός στόρι στο ίνσταγκραμ όπου γράψανε ότι «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. “Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. και παρακάτω συνεχίσανε Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε”.

Ακολουθεί βίντεο με την πολύκροτη στιγμή

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ