Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι ποσό έλαβε για τη συμμετοχή του σε αμερικανική ταινία[pic,vid]

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκάλυψε το ποσό για τη συμμετοχή του σε αμερικανική ταινία. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε στον Γιώργο Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» το ποσό που πήρε για τη συμμετοχή του στην αμερικάνικη παραγωγή «Summer lovers» το 1982.

Η πετυχημένη ερώτηση του ηθοποιού Γ. Κωνσταντίνου έφερε στην επιφάνεια την απάντηση του Κυριακίδη, γεγονός που αποδεικνύει ότι χρειάζεται διεξοδική έρευνα για τον καλεσμένο. Ο Κυριακίδης μοιράζεται την εμπειρία του: “Ο ρόλος ήταν 3 σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9.000 – 12.000 δραχμές. Οπότε μου λένε, ποιο είναι το κασέ σου; Έχασα το ακουστικό μου, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ.

Εγώ λέω ότι δεν ξέρω, εσύ πες μου. Μου λένε ότι 150.000 δραχμές είναι μια χαρά; Λιποθύμησα! Λέω ναι. Φτάνω στη Σαντορίνη – καθόμουν μια βδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είπαν ότι τώρα θα σας δώσουμε το 1/3 της αμοιβής, μόλις φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε από το άλλο 1/3. Λέω πού να πάω, 19χρονο… την επόμενη μέρα στο γύρισμα, με άρπαξαν από το αυτί και με ρώτησαν γιατί δεν ήρθες να πληρωθείς;

Απόσπασμα από την εκπομπή 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here