Κορονοϊός: Δείτε LIVE την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την πορεία των εμβολιασμών


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία του εμβολιασμού στην Ελλάδα.

Ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τον κορονοϊό, πραγματοποιείται στο Υπουργείο Υγείας, από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Δείτε LIVE την ενημέρωση:

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Αργή η μείωση ασθενών στις ΜΕΘ

Για αργή μείωση των διασωληνωμένων στις ΜΕΘ αλλά και των εισαγωγών ασθενών covid στα νοσοκομεία κάνει λόγο στο Newsbomb.gr, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αττικής και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, υπάρχει μια σταδιακή αλλά αργή αποκλιμάκωση της πανδημίας αλλά για να δούμε ουσιαστική βελτίωση θα πρέπει να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί και να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα μέτρα προστασίας.

«Αν συνεχίσουμε έτσι τους εμβολιασμούς θα πετύχουμε τον στόχο του 50% μέσα στο καλοκαίρι ώστε να χτίσουμε το πολυπόθητο τοίχος ανοσίας και αρχές Σεπτεμβρίου μπορεί να έχουμε φτάσει σε εμβολισμούς στο 80% του πληθυσμού. Τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αττικής και Πειραιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ