Θεμιστοκλέους: Την Τετάρτη (26.05) ανοίγουν τα ραντεβού με όλα τα εμβόλια για τους 35 ως 39 ετών


Εμβολιασμός: Οι ανακοινώσεις του Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους. Ανοίγει η πλατφόρμα με όλα τα διαθέσιμα εμβόλια για τους 35 ως 39 ετών. Τα ποσοστά εμβολιασμών στη χώρα.

«Σε λίγη ώρα ξεπερνάμε τα 5 εκατ. εμβολιασμούς. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει 75.000 εμβολιασμούς, και τα ραντεβού είναι κοντά στα 100.000. περισσότεροι από 3 εκατ. έχουν κάνει μια δόση, και περισσότεροι από 1,7 εκατ. συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό», είπε αρχικά ο κ. Θεμιστοκλέους κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για το εμβολιαστικό σχέδιο στη χώρα.

Ακολούθως, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέλυσε τα ποσοστά εμβολιασμών ανά ηλικιακή ομάδα, ενώ επεσήμανε πως το χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων εμβολίων για την Ελλάδα δεν έχει αλλάξει. Τόνισε, δε, πως υπάρχει ακόμα αναμονή για την παράδοση δόσεων του εμβολίου της Johnson & Johnson μέσα στον Ιούνιο, ενώ στη συνέχεια έδωσε την πληροφορία που αναμενόταν.

«Την Τετάρτη 26 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τους 35 ως 39 ετών, έτσι ώστε να μπορούν να κλείσουν ραντεβού εμβολιασμού και με τα τέσσερα εμβόλια που είναι διαθέσιμα», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ