Ψεύτικος οργασμός: Και πώς να τον αναγνωρίσεις

Ψεύτικος οργασμός: Και πώς να τον αναγνωρίσεις. “Τελείωσες” Αυτή η ερώτηση έχει να κάνει με πολλές ερωτικές σχέσεις, ειδικά μεταξύ των εραστών κάτω των 30 ετών.

Ευτυχώς, κύριοι, συνήθως δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τους γυναικείους οργασμούς ή μήπως είναι; Και είναι αρκετά εύκολο να βοηθήσετε τις περισσότερες γυναίκες να φτάσουν εκεί. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποβάλλετε την ιδέα ότι η επαφή είναι το μόνο που χρειάζεται.

Οι γυναίκες υποκρίνονται οργασμό για διάφορους λόγους, όπως:

  • Να ενισχύσει το εγώ του συντρόφου της και να αποφύγει να βλάψει τα συναισθήματά του
  • Για να αποφύγετε ντροπή και κατηγορίες ανεπάρκειας.
  • Για να τερματίσει το σεξ.
  • Και για μη σεξουαλικά οφέλη – αναγνώριση ως επίσημη φίλη του άνδρα, για ενίσχυση της σχέσης ή για την υποβολή προτάσεων γάμου.

Το ψεύτικο σχετίζεται με την ηλικία. Καθώς αυξάνεται η ηλικία, περισσότερες γυναίκες είναι σε θέση να ζητήσουν τα χάδια της κλειτορίδας που προκαλούν οργασμό και οι περισσότεροι άνδρες αποκτούν γνώσεις για τις σεξουαλικές κινήσεις που βοηθούν τις γυναίκες να έρθουν σε κορύφωση. Οι περισσότεροι οργασμοί είναι πραγματικά πολύ δύσκολοι για να λείψουν. Οι γυναίκες μοιάζουν με άντρες. Σκεφτείτε το δικό σας και θα μπορείτε να αναγνωρίσετε καλύτερα τις γυναίκες.

Η συντριπτική πλειοψηφία ξεκινά με την επιτάχυνση της αναπνοής που συχνά συνοδεύεται από ένα μουγκριτό ή  που ακολουθούνται από αρκετά δευτερόλεπτα ταχείας, ακούσιας συστολής των μυών γύρω από τον αιδοίο και τον πρωκτό, συνήθως με μια τρελή κίνηση των γοφών και συχνά ολόκληρο το σώμα. Οι οργασμοί ολοκληρώνονται με την απελευθέρωση σε χαλάρωση και ονειρική ικανοποίηση. Εάν τη βοηθάτε στον οργασμό από το στόμα, τα χείλη και η γλώσσα σας είναι πιθανό να αισθάνονται τις συστολές του κολπικού μυός της. Αν θέλετε να δείτε ότι οι γυναίκες έχουν οργασμούς, αγνοήστε τη συντριπτική πλειοψηφία του πορνό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here