Θρίλερ με την αεροπειρατεία: Ποιος είναι ο Έλληνας που κατέβηκε στο Μινσκ; Ο λόγος που επικαλέστηκε


Αεροπειρατεία: Πέντε είναι τα άτομα που κατέβηκαν από το αεροπλάνο της Ryanair με προορισμό το Βίλνιους, στο Μινσκ της Λευκορωσίας, έπειτα από τον εξαναγκασμό της κυβέρνησης Λουκασένκο για εκτροπή της πτήσης.

Δημοσίευμα του Bloomberg ανέφερε ότι από το αεροπλάνο που επέβαινε ο Λευκορώσος δημοσιογράφος Ρομάν Προτάσεβιτς, εκτός από τον ίδιο και τη φίλη του αποβιβάστηκαν στο Μινσκ και ακόμα τρεις επιβάτες, με το πρακτορείο να δίνει συνέχεια στο θρίλερ σχετικά με την ταυτότητά τους.

Συγκεκριμένα αποβιβάστηκαν δύο Λευκορώσοι και ένας Έλληνας υπήκοος.

Σύμφωνα με τον Θανάση Αυγερινό, πρόκειται για την Αλεξάντερ Σταμπρέντοβα, τον Σεργκέι Κουλακόφ και τον Έλληνα υπήκοο, σύμφωνα με τα λευκορωσικά Μέσα, με τα αρχικά Ζ.Ι.

Το κανάλι Belarus 1 της Λευκορωσίας ανέφερε πως ο Έλληνας υπήκοος φέρεται να δήλωσε πως πήρε την πτήση από την Αθήνα για το Βίλνιους με στόχο εκεί να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση για να μεταβεί στο Μινσκ όπου βρίσκεται η σύζυγός του. Τον ίδιο λόγο, φέρεται να επικαλέστηκαν και οι υπόλοιποι δύο.

Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στη Λευκορωσία, όπως μεταδόθηκε από το κανάλι, ήρθε σε συνεννόηση με τις Αρχές προκειμένου να αποβιβαστεί στο Μινσκ.

Μάλιστα, το εν λόγω δίκτυο φιλοξενεί και δηλώσεις on camera τόσο του Έλληνα όσο και των δύο Λευκορώσων που φέρεται να μην επιβιβάστηκαν ξανά στην πτήση για Βίλνιους


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ