ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας για ναρκωτικά


Στην εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας «ξηλώθηκε», ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για πολύμηνη και μεθοδική δράση κυκλώματος, το οποίο πουλούσε -τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο- ναρκωτικές ουσίες στις περιοχές Αγίου Παντελεήμονα, Κάτω Πατησίων και σε άλλες περιοχές γύρω από την Ομόνοια.

Χθες Δευτέρα οργανώθηκε μεγάλη έρευνα με ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού μετρό «Αττική» στον Αγ. Παντελεήμονα Αττικής και στην περιοχή των Πετραλώνων Αττικής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Σπάρτης, ΟΠΚΕ Λακωνίας και Α.Τ. Σπάρτης, με τη συνδρομή Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά και αστυνομικού σκύλου.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα, ενώ πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια τους, παρουσία Εισαγγελέων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  • 495 γραμμάρια ηρωίνης σε στερεά μορφή (βραχάκια),
  • το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ,
  • μία ηλεκτρική ζυγαριά ακριβείας,
  • ένας κόφτης και μία λεπίδα με υπολείμματα ηρωίνης,
  • δύο κινητά τηλέφωνα και πλήθος νάιλον συσκευασιών κενού περιεχομένου,
  • τέσσερα δισκία λευκού χρώματος άγνωστης χημικής σύστασης.
Σπείρα ναρκωτικά Αθήνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας τους και η τυχόν εμπλοκή- συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων σε αυτή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ