Σύλληψη δασκάλου για σεξουαλική παρενόχληση: Το κινητό του «οδηγός» στην έρευνα


Κάτω των 10 ετών είναι οι μαθήτριες που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, από τον 48χρονο δάσκαλο δημοτικού σχολείου της Νοτιοανατολικής Αττικής

Ο δάσκαλος Β.Α. φέρεται να έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο μέσω εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων της Facebook αλλά και μέσω άλλων διαδικτυακών εφαρμογών.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους γονείς των ανήλικων, που έκαναν την καταγγελία όταν είδαν τα μηνύματα.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκε ο υπολογιστής του και το κινητό του τηλέφωνο. Από την εξέταση των πειστηρίων αναμένεται να προκύψουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Το ερώτημα είναι εάν ο 48χρονος δάσκαλος είχε παρενοχλήσει στο παρελθόν και άλλες μαθήτριες, πλην των τριών για τις οποίες έγινε καταγγελία. Αυτό θα είναι εφεξής το αντικείμενο της έρευνας των Αρχών, κυρίως μέσα από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου και του υπολογιστή που χρησιμοποιούσε.

Σήμερα ο κατηγορούμενος οδηγείται στον Ανακριτή με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, ενώ από το υπουργείο Παιδείας ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των μαθητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δάσκαλος είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ έχει λευκό ποινικό μητρώο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ