Damiano David: Όταν ο Ιταλός «ροκάς» που ξεσήκωσε την Ευρώπη ήταν ένας ντροπαλός έφηβος


Ο frontman της ιταλικής μπάντας Maneskin, Damiano David ξεσήκωσε με τη φωνή,το ταλέντο του και τη σκηνική του παρουσία στον φετινό τελικό της Εurovision. Και μέσα σε λίγη ώρα απέκτησε χιλιάδες οπαδούς από ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο.

Oι συμμαθητές που ξεκίνησαν ως μια μπάντα του δρόμου στο γυμνάσιο, κατάφεραν πολλά μέσα σε λίγα μόλις χρόνια και τελικά κέρδισαν την πρώτη θέση στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. To άστρο του Damiano David όμως ξεχωρίζει, έστω και αν «σκοτείνιασε» για λίγο απο τις ανυπόστατες όπως αποδείχθηκε φήμες για την υποτιθέμενη χρήση κοκαϊνης κατά τη διάρκεια του σόου.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media, o Νταμιάνο βρέθηκε αρνητικός στη χρήση ναρκωτικών και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μεταδόσεων (EBU) έδωσε τέλος στη σχετική φημολογία με μία σχετική ανακοίνωση.

«Δεν έγινε χρήση ναρκωτικών στο Green Room και θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε. Θέλουμε να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τους Måneskin και να τους ευχηθούμε τεράστια επιτυχία» ανέφερε η EBU .

Ο Ιταλός τραγουδιστής έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, με τα μίντια να ασχολούνται εξονυχυστικά με λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή, την καριέρα του αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνισή του που γοητεύσει ιδιαίτερα το γυναικείο φύλο.

Ποιος ήταν ο διάσημος ρόκερ της Ιταλίας

Φωτογραφίες που κάνουν το γύρω του Διαδικτύου αποκαλύπτουν πως στα μαθητικά του χρόνια, ο σέξι frontman ήταν ένα πολύ όμορφο μεν, αλλά πολύ σοβαρό και μετρημένο αγόρι με κοντά μαλλιά.

Ο Damiano David έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στα 18 του στο X Factor, όπου μαζί με το συγκρότημά του κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1999 στη Ρώμη, την ίδια μάλιστα ημέρα που είχαν γεννηθεί μουσικές προσωπικότητες όπως ο Ντέιβιντ Μπάουι και ο Έλβις Πρίσλεϊ.

Έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του και στον αδερφό του. Πληροφορίες για τον πατέρα του δεν υπάρχουν καθώς έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Από μικρός δεν συμπαθούσε το σχολείο, λάτρευε όμως την ροκ μουσική και τελικά δικαιώθηκε καθώς πλέον έχει γίνει εκατομμυριούχος από το χόμπι του και μάλιστα σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Η καλλονή σύντροφός του και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Ο γυναικείος πληθυσμός μπορεί να παραληρεί με κάθε εμφάνιση του Nταμιάνο, εκείνος όμως όπως αναφέρουν δημοσιεύματα και αποκάλυψε και ο ίδιος στα social media έχει σταθερό δεσμό με την εντυπωσιακή Τζόρτζια Σολέρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Όπως υποστήριξε, είναι μαζί από το 2017, απλά είχαν επιλέξει να το κρατήσουν κρυφό. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες έχουν αρραβωνιαστεί, ενώ φαίνεται πως έχουν επιλέξει να κάνουν και το ίδιο τατουάζ, σε ένα ακόμη δείγμα της αγάπης και του δεσίματος που έχουν μεταξύ τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Η Τζόρτζια έχει γεννηθεί το 1995 και είναι γνωστό μοντέλο και influencer, με χιλιάδες ακόλουθους της στο Instagram. Η ίδια, δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ τη σχέση με τον Damiano David, πέρυσι το καλοκαίρι όμως έκαναν μαζί διακοπές στην Σιένα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Στο σώμα της έχει πολλά τατουάζ, το καθένα με ένα ιδιαίτερο και βαθύ νόημα, ενώ τα ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι έχει και ένα κοινό τατουάζ με τον Damiano.

Πριν από λίγους μήνες η 25χρονη καλλονή, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη φωνή της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα στις γυναίκες οι οποίες πάσχουν από την ίδια «ντροπιαστική» (όπως την αποκαλεί η ίδια) ασθένεια:την βουλβοδυνία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Πρόκειται για μια “αόρατη ασθένεια” με φρικτούς πόνους στα γεννητικά όργανα, για την οποία η ίδια αποφάσισε να μιλήσει στους διαδικτυακούς της φίλους για να κάνει τις γυναίκες που περνούν τα ίδια να νιώσουν λιγότερο μόνες.
Άνοιξε με θάρρος την κουβέντα για αυτή την εξαιρετικά οδυνηρή χρόνια ασθένεια τον περασμένο Οκτώβριο δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της ενώ υπέφερε τρομερά, γράφοντας μεταξύ άλλων στα social media:

«Αποφάσισα να σας δείξω το πιο άσχημο, το πιο σάπιο, το πιο σκοτεινό μέρος του εαυτού μου. Αλλά το πιο πραγματικό. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια από τις ατελείωτες νύχτες στα τελευταία 8 χρόνια που πέρασα με πόνο, ρίγη, κραυγές και δάκρυα που κατέστρεψαν τη ζωή μου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Έχω ακούσει για τα πάντα, ότι είμαι τρελή, ανήσυχη, ψυχρή, ψεύτρα. Ότι φοβάμαι το σεξ, ότι πρέπει να αυνανίζομαι περισσότερο. Το χειρότερο από όλα είναι η ακραία μοναξιά στην οποία βρίσκεσαι, ενώ κρίνεται από τους γύρω σου και εκείνοι που πρέπει να βρουν μια διάγνωση δεν μπορούν να το κάνουν.

Μαθαίνεις να θεωρείς ότι ο πόνος είναι μέρος σου, είναι η καθημερινότητά σου. Δεν μπορείς να φορέσεις στενά τζιν, καλσόν, να φας όξινα τροφιμα, αλκοόλ, ζάχαρη ούτε καν να βγεις βόλτα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Ακόμη και ο προγραμματισμός των διακοπών γίνεται εφιάλτης γνωρίζοντας ότι θα μπορούσες να περάσεις τις μέρες ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι με αφόρητο πόνο.
Όταν τελικά έδωσα ένα όνομα σε όλα αυτά, ανακάλυψα όχι μόνο ότι δεν είμαι μόνη, αλλά ότι οι γυναίκες που επηρεάζονται από αυτήν την παθολογία είναι πολλές και έχουν όλοι αυτό το αίσθημα ότι έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς στον πόνο τους.

Τότε, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα έκανα ό,τι μπορούσα για να βεβαιωθώ ότι καμία δεν θα ένιωθε έτσι. Δεν είμαστε ένοχες, δεν είμαστε “χαλασμένες” και δεν είμαστε “ελαττωματικές”. Είμαστε ασθενείς και αξίζουμε κατανόηση και σεβασμό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ