Θαλασσινό νερό: Ιδανικό συστατικό για υπέροχα beauty spa [vid]


Οι θεραπευτικές δράσεις της θάλασσας για το δέρμα είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Η εξορμήσεις στη θάλασσα και το κολύμπι μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε ένα υγιές και νεανικό δέρμα. Την ίδια ωστόσο στιγμή, η θάλασσα μπορεί να θεραπεύσει και προβλήματα της επιδερμίδας όπως η ακμή, η ξηροδερμία και η γήρανση. Τα θαλασσινά φύκια και ειδικότερα το μασάζ με χρήση προϊόντων που περιέχουν θαλάσσια φύκια βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, την αποτοξίνωση του δέρματος και τη σύσφιγξη της επιδερμίδας. Πάρτε μια ιδέα στο κείμενο που ακολουθεί.

  • Εάν είστε στην παραλία κάντε ένα ελαφρύ peeling με άμμο και θαλασσινό νερό

Οι μικροσκοπικοί αμμώδεις κόκκοι είναι ένα εξαιρετικό συστατικό για ένα απολαυστικό και φυσικό πίλινγκ που θα δώσει στο δέρμα σας την απαραίτητη ζωντάνια και αναζωογόνηση. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε στην παραλία, μην χάσετε την ευκαιρία και πάρτε στα χέρια σας μία μικρή ποσότητα άμμου – κατά προτίμηση υγρής – και δώστε στο σώμα σας ένα χαλαρωτικό μασάζ από το πρόσωπο ως τα πόδια. Μπορείτε επίσης να επιμείνετε σε περιοχές που έχετε τοπικό λίπος ή κυτταρίτιδα ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις.

  • Εάν είστε στο σπίτι σας κάντε ένα μασάζ με προϊόντα που περιέχουν θαλάσσια φύκια ή άλγη

Γνωστά για την περιεκτικότητά τους σε ιχνοστοιχεία, τα θαλασσινά φύκια έχουν για εξαιρετικά τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες για το δέρμα, εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης πρωτεϊνών, ενεργών συστατικών, αμινοξέων, μετάλλων και σακχάρων. Τα θαλάσσια φύκια είναι επίσης συμβατά με την ανθρώπινη επιδερμίδα και έτσι μπορούν διεισδύουν ευκολότερα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προκειμένου να απελευθερώσουν τα ευεργετικά τους συστατικά.

  • Κάντε μια βουτιά αποτοξίνωσης στο σπίτι ή στον ωκεανό

Το ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι είναι μια εξαιρετική πηγή μετάλλων και ισχνοστοιχείων για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιώντας άλατα στο μπάνιο σας – εάν δεν μπορείτε να βρεθείτε στη θάλασσα – στηρίζετε το σώμα σας να αποβάλει τις τοξίνες και ενυδατώνετε το δέρμα σας. Το θαλασσινό αλάτι περιέχει επίσης μαγνήσιο που βοηθά στην ανακούφιση των μυικών πόνων.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ