”8 Λέξεις”: Νέο πρόσωπο εισβάλλει στη σειρά του ΣΚΑΪ – “Η Γη της Ελιάς”: Νέα σειρά στο Mega

”8 Λέξεις”: Με… κάθε επισημότητα, ο Αντρέας Γεωργίου ανακοίνωσε την είσοδο της Ναταλίας Δραγούμη στη δραματική τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις»

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός έγραψε την εξής λεζάντα στη φωτογραφία της γοητευτικής συναδέλφου του: «Θα σκηνοθετήσω αυτή την απίστευτα ταλαντούχα γυναίκα! Ναταλία, καλώς όρισες στις 8 Λέξεις!».

Ο Αντρέας Γεωργίου φαίνεται πως είχε προσεγγίσει τη Ναταλία Δραγούμη στις αρχές Οκτωβρίου, όταν εκείνη έκανε περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει» στην Κύπρο και τότε είχαν βρεθεί μαζί με τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τον Μέμο Μπεγνή σε κάποιο μαγαζί της Λευκωσίας.

Ο Αντρέας Γεωργίου στο MEGA. Η επίσημη ανακοίνωση!

“Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει

την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του”.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here