Δε φαντάζεστε τι ρωτάνε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο δρόμο

Από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 09:00, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης προτείνει έναν χρήσιμο «Οδηγό καλής ζωής», έναν πρακτικό οδηγό αυτοβελτίωσης μέσα από τη νέα του εκπομπή στον Alpha.

Γιατί ο ίδιος πιστεύει ότι η αυτοβελτίωση είναι παγκόσμια τάση;
«Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι από το Εγώ (με κεφαλαίο), ξαναγυρνάμε στο εγώ (με μικρό). Είχαμε δώσει έμφαση στο πόσο τα πράγματα που μας περιβάλλουν μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας. Τώρα καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από την ψυχή και το μυαλό μας, για να αλλάξουμε τη ζωή μας»

Ποιοι ενδιαφέρονται περισσότερο για την υγεία τους; Οι νέοι άνθρωποι ή οι μεγαλύτεροι;
«Δεν έχω κάνει κάποια δημοσκόπηση, απαντώ με βάση όσα βλέπω γύρω μου. Είναι παρήγορο πως η τάση στους σημερινούς νέους για ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα βρίσκει πολλούς οπαδούς. Είναι πλέον μόδα η σωστή διατροφή και έπαψε να είναι μόδα το τσιγάρο. Επίσης, οι πιο ηλικιωμένοι άνθρωποι όλο και περισσότερο κάνουν πράξη την πρόληψη. Η δική μου ηλικιακή ομάδα, 30 έως 60 ετών, εκτιμώ ότι είμαστε οι πιο απρόσεκτοι»

Ποια είναι η ερώτηση που του κάνουν οι περισσότεροι στο δρόμο;

«Με ρωτάνε αν είμαι γιατρός. Κάποιοι το θεωρούν δεδομένο! Ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι δεν είμαι γιατρός αλλά δημοσιογράφος, ο οποίος ασχολείται τα τελευταία 25 χρόνια με το ιατρικό ρεπορτάζ», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες Tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here