Όταν κάποιος σε κάνει καλύτερο άνθρωπο: Πρέπει να μείνει στη ζωή σου

Όταν κάποιος σε κάνει καλύτερο άνθρωπο: Πρέπει να μείνει στη ζωή σου. Το απλό αυτό  γεγονός ότι ο δεσμός με κάποιον σε κάνει να είσαι “καλύτερο άτομο” είναι μια σαφής ένδειξη ότι αυτό το άτομο πρέπει να είναι στη ζωή σου.

Η έντονη σύνδεση και η γνώση της αγάπης σας είναι ένα ισχυρό βάλσαμο της ζωής. Τα ενδιαφερόμενα άτομα γίνονται ανώνυμα όταν ο άνεμος δεν φυσά προς την κατεύθυνση που θέλουν. Αποπροσανατολίζουν τα συναισθήματα και εκτροχιάζουν τις σχέσεις τους με τα αδικήματα, με ένα γρήγορο ενδιαφέρον που αφήνει τους γευστικούς μας στόχους να επικεντρώνονται σε μια πικρή γεύση.

Αναγνωρίζουν τα συναισθήματα και σπάνε τη σχέση με κακές πράξεις και αδιαφορώντας. Υπάρχουν άνθρωποι που μας απογοητεύουν και άνθρωποι που απογοητεύονται από εμάς. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τη βάση ότι οι σχέσεις και αυτό που περιμένουμε από αυτές αλλάζουν εξ ορισμού. Έτσι, για να ξεπεράσουμε την απογοήτευση, το πρώτο πράγμα είναι να εργαστούμε για τις προσδοκίες μας και να επιτρέψουμε στις σχέσεις να ρέουν ανάλογα. Όταν σταματήσουμε να βάζουμε τέτοιου είδους εμπόδια, θα παρατηρήσουμε ότι όλα γίνονται πολύ πιο απλά, ότι μπορούμε να αποχαιρετήσουμε τις ανάγκες, και ότι έχουμε κατεβάσει πέτρες από το σακίδιό μας.

Ο απώτερος στόχος είναι να πλαισιώσουμε τις προσδοκίες μας για τον εαυτό μας και όχι για τους άλλους, γιατί εκτός από το γεγονός ότι συχνά είμαστε άδικοι, μας οδηγεί σε απογοήτευση. Αυτή η απογοήτευση ή απογοήτευση προκαλεί συνήθως κάποια δυσπιστία και, κατά συνέπεια, ανεπιθύμητες συναισθηματικές καταστάσεις και ανθυγιεινές συμπεριφορές. Είμαστε τόσο εγωιστές που δεν μπορούμε να ανεχθούμε την αβεβαιότητα στις σχέσεις μας. Για το λόγο αυτό, το μόνο φάρμακο που μπορεί να μας εμποδίσει να αισθανθούμε εγκαταλειμμένοι ή απογοητευμένοι είναι να δουλέψουμε τους φόβους μας και τις συναισθηματικές πτυχές μας ώστε να μην εξαρτάται η ευτυχία μας από άλλους.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here