Στάσεις σεξ: Για μία- όχι και τόσο- σιωπηλή νύχτα

Στάσεις σεξ: Για μία- όχι και τόσο- σιωπηλή νύχτα. Ο Άγιος Βασίλης δεν πρέπει να είναι ο μόνος που έρχεται τη νύχτα των Χριστουγέννων. Εσύ και ο συνεργάτης σου μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε υπάρχει μια σταθερή επιφάνεια.

Είτε χρησιμοποιείτε ένα πάγκο, ένα τραπέζι ή ένα πραγματικά στιβαρό ράφι, αυτή η θέση σίγουρα θα σας “χτυπήσει τα κουδούνια”. Η μεγαλύτερη πρόκληση όσον αφορά το σεξ γύρω από τις διακοπές; Θα έχω λίγη ησυχία. Αν περνάς το τέλος του χρόνου με την οικογένεια, δεν είναι εύκολο να βρεις το χρόνο και το χώρο για να το ξεπεράσεις. Ακόμα και αν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μια στιγμή μόνοι σας, πιθανότατα θα θέλετε να κρατήσετε τον θόρυβο στο ελάχιστο.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια (κατά προτίμηση με λίγη ησυχία) και να απλώσετε τα πόδια σας. Σε έναν σταθερό πάγκο σηκώνεται το πόδι στα πλάγια και ο σύντροφος αναλαμβάνει το έργο του. Έρχεται από πίσω και κρατά σταθερά το σώμα για να σας παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Εσείς φροντίστε τα χέρια σας να κρατάνε κάτι σταθερό (στην ουσία για να συγκρατείται το σώμα σας και να δίνετε απαραίτητες ωθήσεις ή κάνοντας κυκλικές κινήσεις).

 

 Αυτή η γρήγορη θέση πιθανότατα θα σε διώξει από την ωραία λίστα, αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.  Σε τελική ανάλυση, οι διακοπές είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσουμε, όχι μόνο να λάβουμε. Δοκίμασε επίσης το ανάποδο ιεραποστολικό. Το ιεραποστολικό, προσφέρει ούτως ή άλλως μεγάλη διείσδυση από μόνο του. Ο κύριος λόγος είναι πως η ανάποδη στάση, σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα την στύση σου σε όλο την ηβική περιοχή. Η επαφή που γίνεται  διεγείρει την κλειτορίδα και οδηγεί σε πολύ πιο δυνατό οργασμό. 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here