Χρυσοχοΐδης για Πρωτοχρονιά: Η αστυνομία θα επεμβαίνει όπου γίνεται πάρτι [pic,vid]

Χρυσοχοΐδης για Πρωτοχρονιά: Η αστυνομία θα επεμβαίνει όπου γίνεται πάρτι. Με σύλληψη όσων υπερβαίνουν τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων ανά σπίτι προειδοποίησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος τόσο στην παραμονή όσο και την ημέρα τη Πρωτοχρονιάς.

“Αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται η αστυνομία δικαιούται να συλλάβει αυτούς που παρανομούν”, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενόψει πρωτοχρονιάς. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως οι αρχές θα προχωρούν σε ελέγχους μετά από κάθε πληροφορία για πάρτι, ακόμη κι αν δεν υπάρχει καταγγελία, προαναγγέλλοντας την εμβέλεια των “ραντάρ” της αστυνομίας κατά την αλλαγή του χρόνου, αλλά και ανήμερα.

 

“Είτε με καταγγελία, είτε χωρίς καταγγελία, αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από την νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει και να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο”, δήλωσε στον Σκαϊ. Ο υπουργός έστειλε αυστηρό μήνυμα λέγοντας: “Δέκα το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους. Μα κανείς. Στις δέκα η πόλη πρέπει να είναι νεκρή για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι επόμενες μέρες θα είναι μέρες που θα μπορούμε να μην πάρουμε και άλλα μέτρα ούτως ώστε να κλείσουμε την ζωή των ανθρώπων. Όποιο αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί μετά τις δέκα θα το σταματά η αστυνομία. Δεν θα υπάρχει αυτοκίνητο που δεν θα το σταματά. Θα είναι καθολικοί οι έλεγχοι. Ανήμερα της πρωτοχρονιάς θα υπάρξουν επίσης πολύ αυστηροί έλεγχοι”.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here