Μυστικά του σεξ: Ανδρικές συμβουλές για κόλπα στο κρεβάτι [pic, vid]

Μυστικά του σεξ: Ανδρικές συμβουλές για κόλπα στο κρεβάτι. Όπως πιστοποιούν αυτοί οι τύποι, οι καλύτερες συμβουλές είναι απλά να ξέρεις πώς να διασκεδάζεις και να ευχαριστιέσαι κατά τη διάρκεια του σεξ.

Εδώ είναι κάποιες συμβουλές που οι άντρες θέλουν να έχεις κατά νου κατά τη διάρκεια του σεξ! Αυτή είναι μια αρκετά ουδέτερη φυλετική συμβουλή, αλλά… χαλάρωσε. Απολαύστε τον εαυτό σου και μην πολυσκέφτεσαι. Το σεξ είναι διασκεδαστικό. Οι άντρες είναι γενικά πιο φωνητικοί. Είναι πρόθυμοι να ζητήσουν περισσότερα στο κρεβάτι. Έτσι οι γυναίκες: μην φοβάστε να ζητήσετε! Αν ψάχνετε για συμβουλές για σεξ ή αν ανησυχείτε για το πώς είστε στο κρεβάτι, ο ενθουσιασμός πηγαίνει πολύ μακριά. Στην πραγματικότητα, θα έλεγα, πιο σημαντικό από το να είσαι “καλός” στο σεξ είναι να είσαι μέσα σε αυτό.

Νομίζω ότι θα διασκεδάσετε περισσότερο εάν µπορείτε να μιλήσετε µε το σύντροφό σας, να είσαστε και  οι δύο ενεργητικοί. Επιπλέον, φροντίζετε να είστε σε ένα περιβάλλον όπου αισθάνεστε άνετα. Μην ανησυχείτε για τις σεξουαλικές συμβουλές. Απλά να ανησυχείς για το αν θα είσαι στη στιγμή. Αργά. Ακόμα και αν ο τύπος που είστε μαζί βιάζεται, μην φοβάστε να το επιβραδύνετε (για δική σας ευχαρίστηση). Τα προκαταρκτικά είναι σημαντικά. Βεβαιωθείτε ότι το ξέρει αυτό. Αν έχεις σεξουαλικά παιχνίδια και νομίζεις ότι θα ήθελες να τα φέρεις στο κρεβάτι, θα έλεγα να το κάνεις. Μην φοβάστε να δώσετε ρητές οδηγίες για να απαλλαγείτε. Θέλουμε να σε βγάλουμε. Βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε. Βάσει της προσωπικής μου εμπειρίας, δεν νομίζω ότι οι γυναίκες χρειάζεται να νιώθουν άσχημα αν αργούν λίγο να έρθουν  σε οργασμό. Δεν με πειράζει να είμαι εκεί κάτω ανάμεσα στα πόδια σου.

Πότε να κάνεις σεξ μαζί του

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here