Κίκιλας καμπάνια εμβολιασμού: Σε όλα τα ΜΜΕ θα προβληθεί το μήνυμα

Για την καμπάνια ενημέρωσης του κοινού υπέρ του εμβολιασμού του κορωνοϊού και το κονδύλι ύψους 18,5 εκατομμυρίων ευρώ για το οποίο έδωσε έγκριση το Υπουργείο Υγείας, μίλησε  ο Βασίλης Κίκιλας .

Αναλυτικότερα, ο υπουργός εξήγησε ότι ” Η Εθνική Εκστρατεία του  Εμβολιασμού αποτελείται από τη δυνατότητα να υπάρχει ενημέρωση σε όλα τα ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να προχωρήσουμε, ενισχύοντας το μήνυμα μας και στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.Αυτή η πρωτοβουλία στηρίχθηκε από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης. Τους ευχαριστώ πολύ. Ψηφίστηκε και έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουμε, μέσα από διαγωνισμούς, στην δυνατότητα να έχουμε τα εργαλεία αυτά προκειμένου να μπορέσουμε να ενημερώσουμε καταλλήλως και να στηρίξουμε επικοινωνιακά την κοινωνία μέσα από αυτή την προσπάθεια την οποία κάνουμε. Αυτό θα γίνει μια διαφάνεια, με εγκυρότητα, με ενημέρωση των κομμάτων και των φορέων σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Θα γίνει με κάθε τρόπο και θα προασπιστεί έτσι ώστε να είναι αξιόπιστο, να είναι αξιοκρατικό, να είναι έντιμο, να είναι καθαρό, να μας βγάλει όλους ασπροπρόσωπους.”

Ενώ, τόνισε ο Κίκιλιας ότι ” Δεν βλέπω αυτή την προσπάθεια ως κυβερνητική προσπάθεια, δεν βλέπω αυτή την προσπάθεια ως κομματική προσπάθεια. Βλέπω και βλέπουμε αυτή την προσπάθεια, ως εθνική προσπάθεια. Ως μια μεγάλη αγκαλιά όλων των Ελλήνων που προσπαθούν, όλοι μαζί, να ξεπεράσουν αυτή την τεράστια δυσκολία. Την μεγαλύτερη κρίση Δημόσιας Υγείας τα τελευταία 100 χρόνια, μια πανδημία.’’

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here