Υγειονομικοί εμβολιασμός: 1.695 έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής

Μέχρι σήμερα έχουν διενεργηθεί στη χώρα μας 1.763 εμβολιασμοί, εκ των οποίων οι 1.695 αφορούν υγειονομικό προσωπικό των Νοσοκομείων και οι 68 πολιτικούς, αρχηγούς Ενόπλων Δυνάμεων, Υπουργούς, επικεφαλής Σωμάτων Ασφαλείας.

Με βάση το σχεδιασμό μας, και αυτά σας τα λέει στην ενημέρωση πολύ καλά ο υπεύθυνος του project, ο Γενικός Γραμματέας ΠΦΥ, ο κύριος Θεμιστοκλέους, θα επεκτείνουμε τον εμβολιασμό και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. σταδιακά, από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου σε 40 ακόμα Νοσοκομεία, στις 7 Ιανουαρίου σε ακόμα 40  και 11 Ιανουαρίου σε 36 Νοσοκομεία. Δηλαδή, μέσα σε λιγότερο από δέκα μέρες το σύνολο του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Και αναμένεται όλοι αυτοί οι εμβολιασμοί του πρώτου κύματος των υγειονομικών μας, πάνω από 60.000 υγειονομικοί, να ολοκληρωθούν μέχρι την 20η Ιανουαρίου.

Επίσης, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στις δομές Πρόνοιας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, 4-20/1, θα εμβολιαστούν και όλοι οι υγειονομικοί των ιδιωτικών Κλινικών/Νοσοκομείων της χώρας. Οι εμβολιασμοί τους θα πραγματοποιηθούν σε Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here