MasterChef 26/5: Τι αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης μια ανάσα πριν τον τελικό;


Ο σεφ και κριτής του reality μαγειρικής μίλησε για τους διαγωνιζόμενους. Μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του φετινού Masterchef ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τους διαγωνιζόμενους του reality μαγειρικής 

Αρχικά ο σεφ απάντησε σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το αν περίμενε ότι η Μαρίνα θα φτάσει στην τελική τετράδα. «Είναι πολύ συγκεντρωμένη και θέλει να πάει ψηλά» απάντησε ο Ιωαννίδης.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στη Μαργαρίτα είπε: «Έχω συγκινηθεί με πιάτα της Μαργαρίτας. Έχει ένα χάρισμα, που είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Απλά το εξελίσσεις. Η Μαργαρίτα έχει την ιδιότητα να συνδυάζει υλικά στο μυαλό της και να βγάζει ένα πιάτο από το πουθενά. Σου βγάζει πιατάρα. Έχει και τις αδυναμίες της και όλο αυτό έχει να κάνει ακριβώς με την στιγμή. Μας έκανε φοβερή εντύπωση με τον τρόπο που μαγείρεψε και με τον τρόπο που το παρουσίασε. Μετά αυτό έμεινε και το βλέπαμε και συχνότερα. Φοβερά πιάτα!»

Για το Διονύση είπε: «Είδαμε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη στην πορεία του διαγωνισμού. Είναι σαν σφουγγάρι, μαθαίνει από τα λάθη του. Με τόσα χρόνια ΜasterChef δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν!»

Όσο για τον Αλέξανδρο o Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε: «Μπήκε, μετά την επιστροφή του πολύ συγκεντρωμένος και έβγαλε κατευθείαν πιάτα. Έδειξε τεχνικές, αυτά που αμφιταλαντευόταν…».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ