Παραμονή Πρωτοχρονιάς: «Φρένο» στα ρεβεγιόν βάζει η Αστυνομία

Περισσότεροι αστυνομικοί, περισσότερα μπλόκα και περισσότεροι έλεγχοι από αυτά των Χριστουγέννων θα συναντήσουν όσοι επιχειρήσουν απόψε το βράδυ και μέχρι αύριο το πρωί να μετακινηθούν στις πόλεις ολόκληρης της Ελλάδας

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, eιδικά στην Αττική, έχουν στηθεί περισσότερα από 30 μπλόκα τα οποία είναι «ενισχυμένα» ενώ θα υπάρχουν και 5 συγκεκριμένα μπλόκα σε κεντρικούς άξονες της Αττικής όπου από τις 22.00 και μετά όπου τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση μετακίνησης θα κάνουν καθολικούς ελέγχους.

Θα «κλείνουν» δηλαδή αυτούς τους δρόμους και θα ελέγχουν όλα τα διερχόμενα οχήματα.

Προκειμένου όμως να εντοπιστούν και εκείνοι οι οδηγοί οι οποίοι θα επιχειρήσουν να βρίσκονται έξω κατά την απαγόρευση μετακίνησης μετακινούμενοι σε μη κεντρικές αρτηρίες της Αττικής, περιπολικά και μηχανές της ΔΙΑΣ θα πραγματοποιούν περιπολίες στις γειτονιές.

Επίσης, για να εντοπιστούν όσοι επέλεξαν τη διανυκτέρευση σε κάποιο φιλικό ή οικείο σπίτι το βράδυ της πρωτοχρονιάς, η Ελληνική Αστυνομία θα πραγματοποιήσει εντατικούς ελέγχους από τις 05,00 το πρωί της Παρασκευής έως και τις 07.00.

Όσοι κινούνται εκείνες τις ώρες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία θα βεβαιώνουν το λόγο της μετακίνησης τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here