Ρομαντικό σεξ: Πώς θα το πετύχεις

Ρομαντικό σεξ: Πώς θα το πετύχεις. Χωρίς αμφιβολία… Το γρήγορο, ζεστό, σεξουαλικό σεξ μπορεί να προσθέσει μεγάλο ενθουσιασμό σε μια σχέση αλλά όταν πρόκειται για συνολική συνδυασμένη ευδαιμονία, αργές, γλυκές, αισθησιακές νύχτες στο κρεβάτι έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση.

Αυτές οι σεξουαλικές εμπειρίες αξιοποιούν τη δύναμη των ορμονών σύνδεσης για να σας κάνουν να νιώσετε πιο σωματικά και συναισθηματικά αλληλένδετοι. Γι’ αυτό δοκιμάστε τις ακόλουθες (επιστημονικά αποδεδειγμένες) κινήσεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα συναισθήματα της αγάπης! Ταντρικό φιλί: Κατά τη διάρκεια των θέσεων στις οποίες είστε πρόσωπο με πρόσωπο, φέρτε τα χείλη σας πολύ κοντά, ώστε να φιλάτε σχεδόν (αλλά όχι αρκετά) και μετά να εισπνέετε όταν ο σύντροφός σας εκπνέει.

«Η αίσθηση ότι σχεδόν αναπνέεις ο ένας για τον άλλον είναι εξαιρετικά ισχυρή και αρκετά ερωτική», λέει ο εκπαιδευτής της Tantra, Xanet Pailet, συγγραφέας του Living a Orgasmic Life. Πείτε τα λόγια σας: Μιλώντας καθώς η δράση εντείνεται μπορεί να ενισχύσει τις ευτυχισμένες χημικές ουσίες σεροτονίνη και ντοπαμίνη στον εγκέφαλό σας, λέει ο θεραπευτής σεξ και σχέσεων και πιστοποιημένος ψυχιατρός Dion Metzger. Μουρμουρίζοντας προτροπές θα εντοπίζετε μια αυτόματη σωματική απόκριση που μπορεί να αισθάνεται σαν να ξεσηκώνει, με την φλέβα να χτυπάει στο λαιμό.

Χρησιμοποιήστε ατάκες όπως “Σε θέλω” κι άλλα ερεθιστικά λογάκια. Η έρευνα δείχνει ότι είναι πιθανό να ακολουθήσουν τις πικάντικες οδηγίες σας εάν ψιθυρίσετε στο δεξί αυτί. Οι άνθρωποι λατρεύουν να ακούνε τα ονόματά τους. «Μας ενημερώνει ότι έχουμε σημασία, το οποίο μπορεί να φαίνεται ανόητο, αλλά το υποσυνείδητο ευδοκιμεί στην αναγνώριση», λέει ο θεραπευτής Kimberly Friedmutter, συγγραφέας του Subconscious Power. Φωνάζετε το όνομα του εραστή σας όποτε το σεξ θα είναι καταπληκτικό. Καθώς κάνετε έρωτα, προσπαθήστε να εκφράσετε ευδιάκριτα την αντίδρασή σας σε κάθε καλό άγγιγμα και σήμα..

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here