Λεύκανση δέρματος : Η Γλυκερίνη δίνει την λύση


Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν προϊόντα λεύκανσης του δέρματος ή έχουν διαδικασίες για τη λεύκανση του δέρματος και ακόμη και για τις ανισορροπίες της χρώσης. Αυτές οι αισθητικές διαδικασίες μπορεί να είναι δαπανηρές, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η λεύκανση του δέρματος μπορεί επίσης να ερεθίσει το δέρμα σας, προκαλώντας ερυθρότητα, τσούξιμο και κνησμό.

Οφέλη Γλυκερίνης

  • Όσοι από εσάς προτιμάτε ένα φυσικό τρόπο λεύκανσης του δέρματος τότε δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε γλυκερίνη όπου  είναι μια άκρως ασφαλής και  αποτελεσματική εναλλακτική λύση.
  • Η γλυκερίνη είναι ιδανική για να βοηθήσει το δέρμα σας να διατηρήσει την υγρασία. Και, εφόσον δεν είστε αλλεργικοί σε αυτό, είναι ασφαλές στη χρήση. Ωστόσο, η κριτική επιτροπή είναι αν μπορεί να βοηθήσει να ελαφρύνει το δέρμα σας.

Αυτό είναι η γλυκερίνη

  • Εάν αγοράσετε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, όπως λοσιόν, κρέμες και σαπούνι, πιθανώς γνωρίζετε ήδη για τη γλυκερίνη. Είναι ένα κοινό συστατικό σε πολλά προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας, κυρίως λόγω της ικανότητάς του να λειαίνει και να ενυδατώνει το δέρμα .
  • Αν και πολλά προϊόντα περιέχουν γλυκερίνη, ορισμένοι προτιμούν να χρησιμοποιούν γλυκερίνη στην καθαρή μορφή του.
  • Η καθαρή γλυκερίνη είναι ένα άχρωμο, άοσμο υγρό κατασκευασμένο από ζωικό ή φυτικό λίπος, αν και ορισμένες εταιρείες καλλυντικών χρησιμοποιούν συνθετική γλυκερίνη.

Τα οφέλη της στο δέρμα

  • Η γλυκερίνη είναι ιδανική για το δέρμα επειδή δρα ως υγραντικό , το οποίο είναι μια ουσία που επιτρέπει στο δέρμα να διατηρήσει την υγρασία. Μπορεί να αυξήσει την ενυδάτωση του δέρματος, να ανακουφίσει την ξηρότητα και να αναζωογονήσει την επιφάνεια του δέρματος.
  • Είναι επίσης μαλακτικό , που σημαίνει ότι μπορεί να μαλακώσει το δέρμα. Αυτό είναι υπέροχο εάν το έκζεμα ή η ψωρίαση σας αφήσουν τραχιά ή ξηρά μπαλώματα.
  • Η γλυκερίνη έχει επίσης αντιμικροβιακές ιδιότητες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Ακολουθεί βίντεο για την λεύκανση του δέρματος

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ