Πώς να προκαλέσω το σεξ: 10 ευγενικά πράγματα για να γίνει αυτό που θες

Πώς να προκαλέσω το σεξ: 10 ευγενικά πράγματα για να γίνει αυτό που θες. Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη μεγάλη διαφορά, από τη ζωή στην αγάπη και τα πάντα στο ενδιάμεσο.  Aπλές πράξεις ευγένειας που θα σας βοηθήσουν.

  1. Το βλέμμα του single…  Αν χρειαστεί να ρωτήσετε, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τα καταφέρατε.
  2. Χειρόγραφο σημείωμα. Αφήστε κάτω το τηλέφωνό σας, κλείστε τα email σας και γράψτε ένα παλιό καλό γράμμα με ένα αληθινό στυλό και ένα αληθινό χαρτί.
  3. Ένα απροσδόκητο δώρο. Στείλτε λουλούδια στο γραφείο τη, αφήστε ένα μικρό χάρτινο χαρτάκι τυλιγμένο στο κρεβάτι τη, ακόμα και ένα απλό σημαντικό δώρο που θα σημαίνει κάτι για εκείνη, αλλά δεν χρειάζεται να κοστίσει τόσο ακριβά.
  4. Καλλωπισμός. Φρεσκαριστείτε με ένα νέο κούρεμα, ένα επαγγελματικό ξύρισμα ή ακόμα επενδύστε σε νέα μυρωδιά – μικρές πινελιές στην εμφάνισή σας είναι ένας ασφαλής τρόπος για να την οδηγήσετε στο κρεβάτι.
  5. Μπορεί να φαίνεται ακραίο αλλά κάθε είδους κίνηση που περιλαμβάνει ταξίδια είναι πολύ πιθανό να βελτιώσει τις πιθανότητες μιας νύχτας πάθους.

  1. Μία λεπτομέρεια. Για κάτι που ανέφερε πριν από λίγο. Θα μπορούσε να είναι ερώτηση για τους ηλικιωμένους συγγενείς της, ή κάτι που έκανε ο αδελφός της το τελευταίο Σαββατοκύριακο. Χρησιμοποιήστε τις λεπτομέρειες σοφά και θα είστε η προσωποποίηση της γοητείας.
  2. Εσώρουχα. Τίποτα δεν θολώνει τη διάθεση όπως το να φοράς άσχημα, φαρδιά εσώρουχα. Επενδύστε σε νέα εσώρουχα, κύριοι.
  3. Εμπιστοσύνη. Το να την αρπάζεις από τα πόδια της απαιτεί αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση είναι πιθανότατα η πιο ελκυστική ποιότητα που μπορεί να έχει ένας άντρας.
  4. Χιούμορ. Αν έχετε, χρησιμοποιήστε το!
  5. Δύναμη και ισχύς. Είτε της λες για την προαγωγή που μόλις πήρες στη δουλειά, είτε την καλείς να σε δει να παίζεις σε αγώνα ράγκμπι το Σαββατοκύριακο, καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε έναν άνδρα που είναι άνδρας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here