Κλέλια Ρένεση: «Νιώθω τυχερή που είμαι στη Μουρμούρα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου»

Η αγαπημένη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που απολαμβάνουμε στον Alpha, έφτασε αισίως στον 6ο κύκλο της, με την Καίτη να καλείται… να αντικαταστήσει στην πληγωμένη καρδιά του Ηλία. 

Η Κλέλια Ρένεση μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής, μιλά για το ρόλο της αλλά και τι ήταν αυτό που την δελέασε και έτσι είπε το «ναι».

Τι σας δελέασε και αποδεχτήκατε το ρόλο;
«Ο ρόλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μένα. Είναι μια γυναίκα γεμάτη αγάπη για ζωή και μια ανοιχτή αγκαλιά για τους γύρω της. Προσφέρει από την καρδιά της ό,τι μπορεί και αυτό από μόνο του την καθιστά ένα γλυκύτατο πλάσμα στα μάτια μου. Μου αρέσει η ξεροκεφαλιά και η επιμονή της Καίτης για τα πράγματα που θέλει να κατακτήσει. Είναι τρυφερή και γλυκιά, ζεστή και τρελή, ο ιδανικός συνδυασμός για να ερωτευτώ ένα ρόλο. Και το τόσο καλογραμμένο κείμενο βοήθησε πολύ, ώστε να δώσω τα χέρια πολύ γρήγορα με την παραγωγή. Επίσης, η παρουσία του Βλαδίμηρου ήταν θεμελιώδης βοήθεια για να φτάσω την Καίτη και να την παρουσιάσω. Όπως βεβαίως και όλης της ομάδας της σειράς, μπροστά αλλά και πίσω απ» τις κάμερες. Νιώθω τυχερή και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Από πού αντλήσατε υλικό για να υποδυθείτε την Καίτη; «Ανακάλεσα μνήμες από γυναίκες που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, οι οποίες πάντα με γοήτευαν με τη δύναμη τους και το σθένος τους. Γυναίκες της επαρχίας της Ελλάδος, που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες τους, που δούλεψαν με τη γη και τα χωράφια, γυναίκες που δεν χρειάστηκαν ποτέ ψυχολόγο παρά μονάχα ένα ποτηράκι τσίπουρο, που δεν πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, που ξέρουν να αγαπούν και να αγαπιούνται, που ξέρουν το χάδι και το χαμόγελο και δεν τους έχει ακουμπήσει η «νεύρωση της πόλης». Αυτές που κρατούν τις γειτονιές ακόμα ζωντανές, που φτιάχνουν τους καλύτερους κεφτέδες από αγάπη και μόνο, αυτές για τις οποίες η μέρα έχει 48 ώρες και τα προλαβαίνουν όλα», λέει η ίδια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here