Μιθριδάτης: Με νέο τραγούδι κατά της κυβέρνησης – Στίχοι φωτιά με πολιτικές αιχμές [vid]

Τα τελευταία 24ωρα κάνει το γύρο του Διαδικτύου το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη με τίτλο «Για να μην στα χρωστάω», μέσω του οποίου στέλνει τα δικά του πολιτικά μηνύματα.

Το 12λεπτο μουσικό κομμάτι χωρίζεται σε έξι μέρη και κεντρικά θέματα του σχολιασμού του είναι η διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας, τα φαινόμενα αστυνομικής βίας, καθώς και το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για αλλαγές στα εργασιακά.

«Τον τελευταίο καιρό, γράφω ένα καινούργιο κομμάτι. Είχα σκοπό να μην ασχοληθώ με αυτό που βιώνουμε, αλλά τελικά θα ασχοληθώ. Είναι ένα κομμάτι με θέμα το τι βιώνουμε στην Covid εποχή. Δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στην πανδημία, αλλά στα αποτελέσματα που φέρνει. Το πρόβλημα δεν είναι η πανδημία και ο κορωνοϊός. Οι πρωταγωνιστές είναι το θεματάκι μας. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο συμπεριφορισμός μας εν καιρώ πανδημίας. Η πανδημία είναι το φόντο. Πώς είναι στο “Walking Dead” τα ζόμπι που είναι ουσιαστικό το σκηνικό, το περιβάλλον; Η πλοκή είναι μεταξύ των ανθρώπων. Έτσι γίνεται και με την πανδημία. Το πρόβλημα είναι η πολιτική και κοινωνική διαχείριση. Είτε από την κυβέρνησή μας είτε από το λαό μας. Αυτό ετοιμάζω αυτή την στιγμή και πολύ σύντομα θα έχω τη χαρά να το μοιραστώ μαζί σας» είχε δηλώσει ο ράπερ πριν από λίγο καιρό.

Το καλλιτεχνικό μανιφέστο του Μιθριδάτη αποτελεί από το πρωί το επίκεντρο της συζήτησης στο ελληνικό Twitter, με τους χρήστες να τον αποθεώνουν και το όνομα του ράπερ να φιγουράρει στο πρώτο τρεντ, ενώ στο Youtube έχει ξεπεράσει τα 100.000 views.

Παρακολουθήστε το πολιτικό τραγούδι του καλλιτέχνη παρακάτω, στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ