Σεξ Συμβουλές: Πώς να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή [vid]


Όπως εξάλλου και με άλλα πράγματα στη ζωή, το σεξ δεν είναι στάσιμο, αλλά υπάρχουν εναλλαγές και διαφορές που καλό είναι να μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να αποδεχόμαστε, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που μας ικανοποιούν. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε τα tips που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ταξίδι της ανανέωσης και εξερεύνησης των νέων εκδοχών της σεξουαλικής σας ζωής.

  • Φτιάξτε ατμόσφαιρα που να σας χαλαρώνει: Kαι τους δύο – και σκεφτείτε να κάνετε παρέα ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο υπό το φως το κεριών, με συνοδεία αισθησιακής μουσικής και διάθεση σύνδεσης και εξερεύνησης.
  • Μιλήστε ανοικτά για το σεξ και τις ερωτικές σας φαντασιώσεις: Ακούστε το ταίρι σας ή/και φτιάξτε μια ιστορία μαζί που να σας ανεβάζει εξίσου.
  • Βάλτε στο παιχνίδι όλες σας τις αισθήσεις: Ανάψτε αρωματικά κεριά, χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια και ανακαλύψτε τη δική σας αγαπημένη μουσική. Δοκιμάστε να κάνετε μασαζ στο σώμα του συντρόφου σας σε χαμηλό φωτισμό, χωρίς την προσδοκία να κάνετε έρωτα. Βασικός στόχος σας είναι να συνδεθείτε σε έναν χώρο που και οι δύο θα αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς. Το μασάζ βοηθά στη χαλάρωση των μυών και μπορεί να ενεργοποιήσει τις ορμόνες εκείνες που είναι υπεύθυνες για τα αισθήματα ευφορίας και ευεξίας. Αυτό είναι ήδη μια καλή αρχή.

 

  • Αλλάξτε την τοποθεσία που κάνετε έρωτα: Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το να κάνετε κράτηση σε ένα ξενοχείο ή το να μεταφερθείτε απλώς σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
  • Παίξτε ρόλους: Κάποιες φορές η προσποίηση ότι είμαστε δύο ξένοι, μπορεί να βοηθά την διέγερση και να ανανεώνει την επαφή. Κάντε ότι συναντιέστε για πρώτη φορά και δείτε που θα σας βγάλει αυτό το παιχνίδι ρόλων και φλερτ.
  • Επενδύστε σε sex toys: Βάλτε τα στο παιχνίδι του έρωτα και δείτε πώς αισθάνεστε.
  • Προετοιμάστε το έδαφος: Πριν καν βρεθείτε ανταλλάξτε μεταξύ σας μηνύματα που εγείρουν την φαντασία και των δυο. Μην φοβηθείτε να γίνετε περιγραφικοί/ες. Αγκαλιάστε τη φαντασία και το παιχνίδι. Δώστε ραντεβού.
  • Δοκιμάστε νέες στάσεις στο σεξ: Για να μην γίνει το σεξ μια ρουτίνα!

 

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ