Πώς να βλέπετε καλύτερα στη θάλασσα αν έχετε χαμηλή όραση

Πώς να βλέπετε καλύτερα στη θάλασσα αν έχετε χαμηλή όραση. Για τους φίλους μας τους  κολυμβητές με κακή όραση, η αντιμετώπιση της θάλασσας έχει μια επιπλέον πρόκληση που κάποιοι από εμάς θεωρούμε δεδομένη.

Όταν μπορούμε να δούμε καλά, αισθανόμαστε ότι έχουμε τον έλεγχο, μπορούμε να είμαστε ασφαλείς στη λήψη αποφάσεων και μπορούμε να έχουμε μια αίσθηση ηρεμίας που προέρχεται από αυτό. Οι  λάτρεις της κολύμβησης με θέματα όρασης συχνά έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστα συναισθήματα καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι τόσο χαλαροί. Έχουν τον φόβο απώλειας γυαλιών, τον φόβο μην βραχούν τα μάτια τους και γενικά έχουν το αίσθημα της ανασφάλειας.

Από τη στιγμή που φτάνουμε στην παραλία για κολύμπι χρησιμοποιούμε τα μάτια μας για να κάνουμε μια αξιολόγηση των συνθηκών, επιλέγοντας τις διαδρομές κολύμβησης και γενικά τον περιβάλλοντα χώρο.  Αν νομίζετε ότι τα ογκώδη γυαλιά ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο για να περάσετε μέσα από το ανοιχτό νερό, αφιερώστε μια στιγμή για να σκεφτείτε πώς θα ήταν το κολύμπι αν δεν μπορούσατε απλά να καθαρίσετε την θολούρα.

Φακοί επαφής μιας χρήσης κάτω από γυαλιά. Τα θετικά είναι ότι είναι μίας  χρήσης άρα αμέσως μετά τη βουτιά τους πετάτε. Επίσης είναι αρκετά οικονομικοί, σε περίπτωση απώλειας, σε σχέση με τα γυαλιά μυωπίας. Πριν και μετά το κολύμπι μπορείτε να βγάλετε τα γυαλιά σας και να τα βλέπετε καλά. Τα αρνητικά είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να πεταχτεί άμμος και αυτό να προκαλέσει ένα δυσάρεστο συναίσθημα. Επιπλέον, αν τα μάτια βραχούν οι φακοί θα θολώσουν… και αυτό θα σας δυσκολέψει. Συνταγογραφούμενα γυαλιά κολύμβησης. Δεν χρειάζεται να φοράτε φακούς επαφής και προσφέρει ένα πιο φυσικό συναίσθημα όταν κολυμπάς. Από την άλλη αν χάσετε τα γυαλιά σας αυτά, χάνετε τα “μάτια” σας και δεν είναι και τόσο οικονομικά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here