House of fame: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής


Ολοκληρώθηκε το μουσικό reallity, house of fame και ο νικητής κατάφερε να υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο με την panic records,σύμφωνα με το οποίο έχει ένα χρόνο για να βγάλει έναν χρυσό δίσκο αλλά και να κάνει φωτογραφήσεις και ότι άλλο χρειάζεται ώστε να εδραιωθεί στον χώρο.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά, όλα όσα εξελίχθηκαν την βραδιά του τελικού, αλλά και όλα όσα είπε ο μεγάλος νικητης μετά την ανάδειξη των αποτελεσμάτων.

Ο νικητής

  • Νικητής αναδείχθηκε ο Στέφανος Πιτσινιάγκας , ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι “Μη χανόμαστε” και ενθουσίασε κοινό και κριτική επιτροπή.

Όλα όσα έγιναν την βραδιά του τελικού

  • Η φιναλίστ ,ήταν 6 και κλήθηκαν να ανέβουν πάνω στην σκηνή και να ερμηνεύσουν  ένα κομμάτι που είχαν τραγουδήσει σε προηγούμενο live και ένα κομμάτι το οποίο τους δόθηκε.
  • Στον τελικό όλοι οι διαγωνιζόμενοι είχαν την έγκριση να φέρουν μέχρι δύο συγγενικά τους πρόσωπα και αυτό τους έκανε να είναι πολύ χαρούμενοι.

  • Για τελευταία φορά η κριτική επιτροπή η οποία αποτελούνταν από τον Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή , Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, έκρινε τους διαγωνιζόμενους και συμφώνησε ότι οι αποδόσεις τους στον τελικό ξεπέρασαν κάθε προσδοκία αφού όλοι ήταν πάρα πολύ καλοί.

Ψηφοφορία

  • Το κοινό μπορούσε όλη την εβδομάδα να ψηφίζει, μέσω μηνύματος τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο μεγάλος νικητής ανακοινώθηκε από την παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα λίγο πριν της 02:00 τα ξημερώματα και όπως έχουμε προαναφέρει τον περιμένει ένα χρυσό συμβόλαιο που του δίνει πολλές ευκαιρίες εξέλιξίς της μετ έπειτα καριέρας του.

Όσα είπε ο μεγάλος νικητής

  • Ο Στέφανος μετά την ανάδειξη του πήρε τον λόγο και  συγκινημένος είπε τα ακόλουθα : ‘θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε και ότι κατάφερα μέσα από το παιχνίδι και την ακαδημία του “House of fame”, να εκπληρώσω τα όνειρα μου”. “Γι αυτό σας ευχαριστώ όλους έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω “.

Ακολουθεί βίντεο από τον τελικό

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ