Κορονοϊός – Self test: Πότε θα σταματήσουν να είναι υποχρεωτικά για τους πλήρως εμβολιασμένους


Σε περίπου 15 μέρες και εάν πιαστούν οι επιθυμητοί στόχοι αναμένεται να σταματήσουν να είναι υποχρεωτικά τα self test για όσους πολίτες έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις

Αναδιαμορφώνονται όσο χτίζεται το τείχος ανοσίας, μέσω των εμβολίων, ο σχεδιασμός κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊό στον γενικό πληθυσμό.

Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, σε περίπου 15 μέρες και εάν πιαστούν οι επιθυμητοί στόχοι αναμένεται να σταματήσουν να είναι υποχρεωτικά τα self test για όσους πολίτες έχουν εμβολιαστεί.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αυτή θα αφορά όσους έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού και αφού έχει περάσει το απαραίτητο διάστημα από τη δεύτερη δόση για την απόκτηση της απαραίτητης ανοσίας στον οργανισμό αλλά και όσους έχουν εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Johnson & Johnson.

Ήδη τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται το Ψηφιακό Πιστοποιητικό Covid-19 στη χώρα μας με βάση το οποίο οι πλήρως εμβολιασμένοι τουρίστες θα έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να δειτε ποση μιζα πεφτει γι’αυτα τα [μη]εμβολια.Ξεροντας οτι ο εμβολιασμενος και μεταδιδει και ειναι υπευθυνος για μεταλλαξεις,εκει,επιμενουν να τους ξεχωριζουν απο τους αλλους σαν δελεαρ.Τοσο καθαρματα.Ουτε τα φαρμακα εγκρινουν,οι δολοφονοι

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ