Άγριες Μέλισσες Επ. 68: Απόπειρα αυτοκτονίας, συλλήψεις στο σημερινό επεισόδιο[pic,vid]

Άγριες Μέλισσες Επ. 68: Απόπειρα αυτοκτονίας, συλλήψεις στο σημερινό επεισόδιο. Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας με απρόσμενες εξελίξεις.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες , ο Αλέξης Μίχας, ο Κωνσταντής είναι πολύ ερωτευμένος με τη Δρόσω και θα θυσιάσει τα πάντα και αυτή θα ανταποκριθεί. Η Δόμνα καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά με τον Κωνσταντή και προχωρά σε μια κίνηση απελπισίας. Αυτό προκαλεί σοκ στην οικογένεια των Σεβαστών και στο χωριό. Ο πατέρας της, Σωκράτης Θέμελης, γίνεται έξαλλος και καταδίδει στην αστυνομία τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για την φυτεία ινδικής κάνναβης.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα σταθεί στο πλευρό του Κωνσταντή και θα προσπαθήσει να τον σώσει από την φυλακή. Αντίθετα, ο Προύσαλης με τη βοήθεια του εισαγγελέα του Αλέξη Γραμματικού, θα προσπαθήσει να τους κλείσει και τους δύο μέσα. Έρχεται στις Άγριες Μέλισσες μια πολύ μεγάλη ρήξη για πρώτη φορά στη φιλία ανάμεσα στον Μελέτη και τον Κωνσταντή. Ο Μελέτης προσπαθεί, παρά τις παρακλήσεις της Ανέτ, να επιβεβαιώσει πως ο Σωκράτης είναι ο πατέρας του, αλλά εκείνος συνεχίζει να το αμφισβητεί. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Γραμματικό.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here