Κορονοϊός – Χανιά: Στο νοσοκομείο έξι ηλικιωμένοι από το Δημοτικό Γηροκομείο

Οι έξι ηλικιωμένοι από το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Καθ’ υπόδειξη του ΕΟΔΥ οι ηλικιωμένοι θα νοσηλευτούν στην κλινική διάμεσης νοσηλείας (covid), ώστε να δεχθούν όλη την απαραίτητη φροντίδα που θα χρειαστούν.

Οι θετικοί στον κορονοϊό ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν μετά τα μοριακά τεστ που έγιναν στους συνολικά 83 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων αφού εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στη δομή, μια γυναίκα 70 ετών.

Διαγνωστικοί έλεγχοι έχουν γίνει και στο σύνολο του προσωπικού του ιδρύματος, ενώ σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) Χανίων και συγκεκριμένα με τον Επόπτη, Στέφανο Ντουκάκη, τα τεστ θα συνεχιστούν σε μεγαλύτερη συχνότητα στη δομή, ώστε να περιοριστεί η περαιτέρω διασπορά του ιού.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ υπάρχει διαρκής επικοινωνία του Προέδρου του Δ.Σ., Γιάννη Σημαντηράκη και του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη με τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα και τον αναπληρωτή Διοικητή Μάνο Μπολώτη, καθώς και τον ΕΟΔΥ, ώστε να τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here