Πέτρος Φιλιππίδης: Τα δάκρυα συγκίνησης του ηθοποιού [pic,vid]

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα δάκρυα συγκίνησης του ηθοποιού. Ποδαρικό το βράδυ της Δευτέρας στο Ενώπιος Ενωπίω με το Νίκο Χατζηνικολάου έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός. 

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, μίλησε ο ηθοποιός ο οποίος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα media αρχικά με συμπαθούσαν πολύ. Την μια ημέρα σε έχουν Θεό και την άλλη λένε γιατί το έκανε αυτό; Λέγεται και κάτι άλλο, όταν λέει κάτι ο Γιάννης Μπέζος εγώ μπορεί να μην συμμετέχω αλλά μπαίνω κι εγώ μέσα. Είπανε αυτό… Τρώω κι εγώ λίγο ξύλο.»

Για την δήλωση που είχε κάνει παλιότερα ότι είναι καλός ηθοποιός ανέφερε:  Δεν θεωρώ κακό να λέει κάποιος ότι κάνει καλά την δουλειά του. Φτάνει να το αποδεικνύει», τόνισε, μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός. Μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση και πώς πήρε, από σπόντα, τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «50-50». Αλλά και για τη σχέση του με την κωμωδία, αλλά και για τον ρόλο που ονειρεύεται να παίξει στο θέατρο.

Αρκετοί φίλοι και συνάδελφοί του μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον ηθοποιό. Ωστόσο τα λόγια του Χρήστου  Θηβαίου, έκαναν τον Πέτρο Φιλιππίδη να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μάλιστα για κάποια λεπτά κοιτούσε συγκινημένος κι απορροφημένος στην σκέψη του για όσα έλεγε ο τραγουδιστής για την γνωριμία τους και το τι άνθρωπος είναι: «Είναι μεγάλος δάσκαλος ο Πέτρος και τον θαυμάζω. Δεν είναι κωμικός ηθοποιός, είναι κωδικός. Μου μεταφέρει την τέχνη του και μου την κάνει ανεξίτηλη. Μου επικεντρώνει την μνήμη και με διδάσκει. Του χρωστάω όλα αυτά.»

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here