Προσωπική “επίθεση” της ΚΑΕ Άρης σε Έλληνα διαιτητή.

Η ΚΑΕ Άρης συνεχίζει να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι στην 6η αγωνιστική της Basket League και με νέα ανακοίνωσή της, ζήτησε την εξαίρεση του Έλληνα διαιτητή, Παναγιώτη Διαμαντή.

Έξαλλοι παραμένουν στον Άρη για τη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι και συγκεκριμένα για τις αποφάσεις του διαιτητή, Παναγιώτη Διαμαντή, ζητώντας μάλιστα με ανακοίνωσή τους, την εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αφού μελετήσαμε με ηρεμία το βίντεο του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ της 18/11/2018, διαπιστώσαμε σωρεία λαθών (λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις), σε βάρος της ομάδας μας από τον διαιτητή Παναγιώτη Διαμαντή με αποκορύφωμα τα τρία φάουλ, με τα οποία λανθασμένα χρεώθηκε ο αθλητής μας, Lucky Jones. Πρέπει να τονισθεί ότι πριν την διεξαγωγή του παιχνιδιού, υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα μεροληπτούσε σε βάρος της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ όμως, σεβόμενη το άθλημα και την ιστορία της, επέλεξε να μην πράξει το παραμικρό, εμπιστευόμενη τους Έλληνες Διαιτητές και την Ε.Ο.Κ..

Επειδή όμως δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να αδικεί τον ΑΡΗ και την ιστορία του, ούτε να κλέβει τον ιδρώτα των παικτών μας, αποφασίσαμε και σήμερα (20/11) να απευθύνουμε επιστολή προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ως ο κ. Παναγιώτης Διαμαντής να εξαιρεθεί εφεξής από τους αγώνες της ομάδας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here