Απόπειρα αρπαγής 13χρονης: Ο δράστης ήξερε το δρομολόγιο της ανήλικης – «Βοήθεια με κυνηγάει»


Την εκδοχή ο 48χρονος, που αποπειράθηκε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα, να παρακολουθούσε εδώ και καιρό το θύμα του, εξετάζουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Και αυτό διότι από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία προκύπτει ότι ένα μήνα νωρίτερα ο 48χρονος είχε προσεγγίσει ξανά το παιδί.

Στη δικογραφία της υπόθεσης περιγράφεται το περιστατικό ως εξής:

«Στις 00.02 της 28ης Μαΐου 2021 έλαβαν σήμα οι αστυνομικοί από το κέντρο της Άμεσης Δράσης για αναζητήσεις αυτοκινήτου χρώματος λευκού, του οποίου ο οδηγός στις 23.15 της 27ης Μαΐου 2021 επί της οδού Αραφήνος στη Ραφήνα αποπειράθηκε να επιβιβάσει με τη βία ανήλικο κορίτσι, εντός του αυτοκίνητό του.

Την 00.08 της 28ης Μαΐου επί της οδού λεωφόρου Μαραθώνος στο ρεύμα προς Αθήνα αστυνομικοί εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και αφού χρησιμοποίησαν φάρο και ηχητικά το όχημα στάθμευσε επί της λεωφόρου Μαραθώνος και Αθήνας στην περιοχή της Παλλήνης και όπως διαπιστώθηκε το όχημα οδηγούσε ο κατηγορούμενος.

Στο Τμήμα προσήλθαν η μητέρα με την κόρη της μαζί με έναν μάρτυρα του περιστατικού.

Η ανήλικη κατέθεσε ότι ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο την πλησίασε ένα λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς (ακολουθώντας την από την πλατεία Ραφήνας έως την οδό Αραφήνος, απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου) ακολουθώντας την και της μιλούσε διαρκώς.

Συγκεκριμένα ο οδηγός της έλεγε:

«Γεια σου κούκλα, θες να σε πάω κάπου;» και μετά την άρνηση της ανήλικης να της φωνάζει επιτακτικά: «Μπες μέσα τώρα».

Αρχικά η 13χρονη κρύφτηκε στην είσοδο μίας πολυκατοικίας, πιστεύοντας ότι ο 48χρονος θα χάσει τα ίχνη της, ωστόσο, όταν βγήκε ξανά στο δρόμο το λευκό όχημα ήταν εκεί και την περίμενε με τον οδηγό του να επιχειρεί ξανά την αρπαγή της.

Ύστερα και από αυτό το γεγονός η ανήλικη παράτησε το ποδήλατο και αφού κατάλαβε ότι διατρέχει μεγάλο κίνδυνο άρχισε να φωνάζει βοήθεια προς τα διερχόμενα οχήματα.

Η ανήλικη βρήκε βοήθεια από άλλους πολίτες, που κάλεσαν την Αστυνομία και τη μητέρα της. Παρά ταύτα ο κατηγορούμενος αμέσως μετά μετέβη εκ νέου στο σημείο που είδε την ανήλικη, όπου πολίτες διέκριναν τον αριθμό του οχήματος που επέβαινε και κάλεσαν την Αστυνομία.

Η ανήλικη κατήγγειλε ότι το περιστατικό είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν πριν από ένα μήνα από τον ίδιο δράστη, με τον ίδιο τρόπο στην οδό Πρωτέως, γεγονός που φανερώνει ότι ήξερε το δρομολόγιο της ανήλικης.

Στο Αστυνομικό Τμήμα μετέβη και μάρτυρας, ο οποίος ανέφερε ότι κατευθυνόμενος σε περίπτερο στην περιοχή της Ραφήνας είδε το αυτοκίνητο του δράστη να κινείται αντίθετα στο δρόμο και να ακολουθεί ένα ποδήλατο και κατόπιν άκουσε το κορίτσι να φωνάζει: «βοήθεια με κυνηγάει».

Ο δράστης οδηγείται σήμερα Τρίτη στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ