Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο άνδρας που πήγε να αρπάξει 16χρονη από τον δρόμο – Τι δήλωσε ο πατέρας της


Στη σύλληψη του άνδρα ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη από τον δρόμο την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η αστυνομία

Χειροπέδες στον άνδρα ο οποίος προσπάθησε να αρπάξει 16χρονη από τον δρόμο την ώρα που πήγαινε στο σχολείο της στις Συκιές Θεσσαλονίκης πέρασαν αστυνομικοί το βράδυ της Δευτέρας.

Τον άνδρα αναγνώρισε η ίδια η 16χρονη όπως δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο πατέρας της.

«Όλα πήγαν καλά η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της. Ηρεμήσαμε και γενικά ησύχασε ο κόσμος με τη σύλληψη» πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στο MEGA.

Περιγράφοντας την περιπέτεια της κόρης του είπε ότι ο άνδρας την πίεσε λεκτικά και πιο επιθετικά να μπει στο αυτοκίνητο.

«Της είπε “είσαι ομορφούλα, είσαι κουκλίτσα 16 ετών” αλλά ευτυχώς το παιδί αντέδρασε σωστά και γρήγορα» συμπλήρωσε ο πατέρα της 16χρονης.

Όσο για το κορίτσι είναι «κουρασμένο και ταλαιπωρημένο» μετά την περιπέτεια που πέρασε.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival, η 16χρονη, η οποία είναι μαθήτρια της Α΄ Λυκείου της Νεάπολης πήρε το λεωφορείο για να πάει από το σπίτι της στο σχολείο.

Συνήθως παίρνει το λεωφορείο της γραμμής 18 όμως τη Δευτέρα δεν το πρόλαβε και πήρε το λεωφορείο της γραμμής 28. Η πλησιέστερη στάση στο σχολείο της είναι η στάση «Κόκορα», στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην περιοχή των Συκεών.

Κατέβηκε από το λεωφορείο και κινήθηκε προς ένα καφέ για να ρωτήσει πως θα πάει προς το σχολείο της. Απευθυνόμενη σε έναν μεσήλικα άντρα ρώτησε ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο Επαγγελματικό Λύκειο της Νεάπολης. Εκείνος της πρότεινε να την πάει με το αμάξι. Η μαθήτρια αρνήθηκε όμως εκείνος επέμεινε λέγοντας: «Είσαι ωραία κοπέλα να σε πάω εγώ». Η κοπέλα αποχώρησε χωρίς να συνεχίσει την κουβέντα.

Μόλις μπήκε σε κάποιο στενό, κινούμενη για το σχολείο της, διαπίστωσε ότι την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του ο άντρας που συνάντησε νωρίτερα στο καφέ. Την πλησίασε και από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματός του της είπε: «Μπες μέσα να σε πάω εγώ στο σχολείο σου». Η κοπέλα έντρομη επέστρεψε στο καφέ που είχε πρωτοσυναντήσει τον άγνωστο άντρα και από εκεί τηλεφώνησε στον πατέρα της.

Ο πατέρας της 16χρονης μετέβη στο σημείο και στη συνέχεια πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, όπου υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου για το περιστατικό.

Στιγμιότυπο από κάμερες ασφαλείας δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook και ο πατέρας της μαθήτριας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ