Γυναικείος οργασμός: Λόγοι για τους οποίους γυναίκες δεν φτάνουν στην κορύφωση

Ο οργασμός επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, από ψυχολογικούς και συναισθηματικούς έως σωματικούς και ορμονικούς. Αρνητικές εμπειρίες από το παρελθόν. Εάν η γυναίκα έχει βιώσει μια τραυματική κατάσταση στο παρελθόν που την εμποδίζει στις σεξουαλικές της σχέσεις, συνιστάται να μπορεί να μοιράζεται με τον σύντροφό της ή τον εραστή της αυτό που αισθάνεται, ώστε να μπορεί να κατανοηθεί και να υποστηριχθεί. Αλλά αν αυτό είναι κάτι που δεν θέλετε ή μπορείτε να κάνετε, είναι σημαντικό να αναζητήσετε εξειδικευμένη βοήθεια για να αντιμετωπίσετε το τραύμα και να αναζητήσετε την ευημερία σας. Είναι βασικό να μπορεί να μιλήσει για αυτό και να μπορεί να λάβει επαγγελματική βοήθεια.

Να βιάζεστε και να έχετε άγχος. Γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό λόγω ντροπής ή αισθήματος ενοχής που έχουν τις ρίζες τους σε μια πολύ συντηρητική εκπαίδευση, αποτελούν τον μικρότερο αριθμό περιπτώσεων. Ένας από τους κύριους παράγοντες που έχει παρατηρηθεί είναι το άγχος με το οποίο έρχονται στη σεξουαλική επαφή. Προκειμένου το σώμα να φτάσει εύκολα στον οργασμό, χρειάζεται αρκετά υψηλό βαθμό χαλάρωσης . Το σώμα μπορεί να αισθανθεί την επιθυμία και τον ενθουσιασμό (που είναι οι δύο προηγούμενες φάσεις οργασμού) με ένα ορισμένο επίπεδο άγχους και κόπωσης, αλλά η τελική φάση του οργασμού χρειάζεται να είμαστε χαλαροί.

Κακή και αναποτελεσματική διέγερση. Στην πραγματικότητα φαίνεται συχνά ότι ούτε οι άνδρες ούτε οι γυναίκες τείνουν να αυνανίζονται με τους συντρόφους τους, επειδή λογικά ο καθένας δεν κατανοεί αρκετά τις εσωτερικές αισθήσεις που έχει το άλλο άτομο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here