Καπιτώλιο – Μήνυμα Τραμπ: Πρέπει να πάτε στο σπίτι σας – Μας έκλεψαν, αλλά πρέπει να υπάρξει ειρήνη

Μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ μετά το χάος στην Ουάσιγκτον, με το οποίο ζητά από τους υποστηρικτές του να φύγουν ειρηνικά από το Καπιτώλιο επιμένοντας, όμως, πως στις εκλογές υπήρξε νοθεία σε βάρος του

Με ένα μήνυμα, που έστειλε μέσω βίντεο στο Twitter, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ζήτησε να σταματήσουν τα επεισόδια στο Καπιτώλιο και οι υποστηρικτές του να αποχωρήσουν ειρηνικά βάζοντας τέλος στο χάος που επικράτησε στην Ουάσιγκτον.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ωστόσο, για άλλη μια φορά επανέλαβε πως έγινε κλοπή και νοθεία στις εκλογές, επέμεινε να μην αποδέχεται την ήττα από τον Τζο Μπάιντεν, ωστόσο, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να σεβαστούν τον νόμο και την τάξη και να επιστρέψουν στα σπίτια τους χωρίς περαιτέρω βίαιες συγκρούσεις.

«Ξέρω ότι σας έχει πληγώσει, είχαμε εκλογές στις οποίες μας έκλεψαν. Όλοι το ξέρουν, ειδικά οι αντίπαλοί μας. Πρέπει να πάτε στο σπίτι σας, πρέπει να υπάρξει ειρήνη. Πρέπει να τηρηθεί ο νόμος και η τάξη. Δεν πρέπει να πληγωθεί κανείς. Πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που υπηρετούν τις αρχές. Είναι μια δύσκολη περίοδος, δεν έχει γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Μας έκλεψαν, όλους μας. Εμένα, εσάς, τη χώρα. Ήταν εκλογές νοθείας αλλά πρέπει να κάνουμε ειρήνη. Είδατε τι συμβαίνει, πηγαίνετε στο σπίτι σας με ειρήνη», συμπλήρωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here