Δημήτρης Αργυρόπουλος: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε και ο λόγος που έτρωγε ξύλο

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποκάλυψε στο Πρωινό ότι τον ενοχλεί που έχει γκρίζα μαλλιά μιας και τα έχει από την ηλικία των 25 και πως έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 10 ετών.

Μίλησε επίσης και για την περίοδο που ήταν μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου, που ήταν διευθύντρια του αλλά και για τις σπουδές του. Αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ και τις ουσίες αλλά και για την απεξάρτησή του.

Ο Δημήτρης είπε: «Με ενοχλεί που έχω γκρίζα μαλλιά, γιατί τα έχω από 25 χρονών».

Όσο για τα παιδικά του χρόνια δεν ήταν εύκολα, έχασε τον μπαμπά του όταν ήταν 10 χρονών, σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα. Η μητέρα του ήταν κομμώτρια και είχε πολύ στιλ, που όπως φαίνεται το κληρονόμησε.

Και τόνισε: «Δεν ήμουν διαβαστερός, έχω δυσλεξία. Την εποχή του 1970 και του 1980 δεν ξέραμε, θεωρούνταν κακό… ήταν με χάρακα και με έδερναν».

Για τη Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Τα χρόνια με τη Μαρία, ήταν ιδιαίτερα. Ήταν διευθύντριά μου… Ερωτεύτηκα τη διευθύντρια. Η Μαρία μετά μπήκε στην τηλεόραση και μετά στο καθημερινό. Η τηλεόραση σε ρουφάει και μετά…». «Άρα η Μαρία φταίει;», ρωτάει ο δημοσιογράφος. «Όχι εγώ. Θα πάρω εγώ το 51% της ευθύνης. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα»!
Όσο για τις εξαρτήσεις στη ζωή του, δήλωσε: «Οι εξαρτήσεις ήρθαν στη ζωή μου από φόβο. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος είχα οικογένεια, αλλά σε μένα δεν ήταν τόσο βαρύ γιατί ήμουν λειτουργικός. Πήγα για απεξάρτηση στην Αμερική. Έφυγα 3 μήνες και ξανά γύρισα».

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here