Κίνηση Βασιλειάδη για να βρεθούν οι Ναζί του ΟΑΚΑ.

Οι εικόνες ντροπής στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ, με οπαδούς στις κερκίδες να φέρουν ναζιστικά λάβαρα και να κάνουν σχετικούς χαιρετισμούς, κινητοποίησαν τον υφυπουργό Αθλητισμού, που φαίνεται να έχει ως στόχο την αναγνώρισή και σύλληψή τους.

Μια “χούφτα” οπαδοί με full face, σημαίες των SS και ναζιστικούς χαιρετισμούς αμαύρωσαν τον αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία για το Nations League και ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, ξεκινώντας τη διαδικασία για την ανεύρεσή τους.

click4more

Ανεπίτρεπτο! Ναζιστικοί χαιρετισμοί και ο “Μαύρος Ήλιος” των SS στο ματς της…

Σύμφωνα με όσα έγινα γνωστά από την πλευρά του υπουργείου, ο Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό τόσο στην Εισαγγελέα του Αρείου πάγου κ. Ξένη Δημητρίου, όσο και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για να “προβούν στις κατά νόμω ενέργειες”.
Η ενημέρωση για τις ενέργειες Βασιλειάδη

“Ο Υφυπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ήδη στείλει, τόσο στην Εισαγγελέα του Αρείου πάγου κ. Ξένη Δημητρίου, όσο και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, τα ρεπορτάζ με το σύνολο του οπτικοακουστικού υλικού από τις νεοναζιστικές εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ, ώστε να ενημερωθούν και να προβούν στις κατά νόμω ενέργειες”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here