Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη με την αρπαγή του 8χρονου από την μητέρα του: Δεν ζούσαν μαζί


Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η αρπαγή του 8χρονου Βασίλη από τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη

Ώρες αγωνίας για τον 8χρονο Βασίλη ο οποίος έπεσε θύμα αρπαγής από τη μητέρα η οποία τον παρέλαβε την Τετάρτη από το σχολείο του, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η νεαρή σε ηλικία μητέρα δεν είχε την επιμέλεια του παιδιού, το οποίο έμενε με την προγιαγιά και τον προπάππου του.

Η ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS από το Χαμόγελο του Παιδιού ήρθε κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 8χρονος Βασίλης Χατζηδημητρίου έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος. Σήμερα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρα κοντομάνικη πράσινη μπλούζα τύπου πόλο, κόκκινα παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα με ροδάκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ