Εμπειρογνώμονες για Covid-19: Συμβουλές που θα επικρατήσουν το 2021

Εμπειρογνώμονες για Covid-19: Συμβουλές που θα επικρατήσουν το 2021. Πολλές συμβουλές και πληροφορίες από γιατρούς και ερευνητές που έχετε μάθει τους τελευταίους 12 μήνες θα παραμείνουν ζωτικής σημασίας, καθώς η κοινωνία συνεχίζει να αντιμετωπίζει την πανδημία.

Αν και έχουν γίνει αξιοσημείωτα βήματα στην καταπολέμηση της πανδημίας, ειδικοί εξακολουθούν να προτρέπουν τους πάντες να παραμείνουν εξίσου προσεκτικοί και ασφαλείς το 2021, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι.  4 μύθοι μάσκας που σε θέτουν σε κίνδυνο. Δεν υπάρχει επιστημονική επιχειρηματολογία. Ένας από τους ευκολότερους και αποτελεσματικότερους τρόπους περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι φορώντας μάσκα. Ένας ειδικός πρόληψης λοιμώξεων απομυθοποιεί τους δημοφιλείς μύθους, σταθμίζοντας την επιστημονική αλήθεια πίσω από κάθε έναν που έχετε ακούσει.

Ο όρος “Pods” έγινε δημοφιλής το τελευταίο έτος, αναφερόμενος σε μικρές ομάδες ανθρώπων που συμφωνούν να συναναστραφούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ακολουθήστε τις σημαντικές συμβουλές για να διατηρήσετε τον κύκλο σας ασφαλή και να ξέρετε τι να κάνετε αν κάποιος στην ομάδα μολυνθεί. Παρακολουθήστε τις ειδήσεις με κριτική ματιά, βεβαιωθείτε για τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Μπορείτε να ελέγξετε αυτή την δωρεάν κατηγορία Coronavirus Powersearch που δημιουργήθηκε από το Lawrence An, M.D. της Michigan Medical.

Αν και ο πονόλαιμος φαινόταν να μην είναι τίποτα σπουδαίο, αυτή η περίοδος κάνει τους πάντες να μπερδεύονται. Ανησυχείς; Δείτε αυτή τη συνέντευξη με την Laraine Washer, γιατρό του Michigan Medical, για να ελέγξετε τον εαυτό σας, και πάντα να καλέσετε το γιατρό σας.  Δυστυχώς, με τη συνεχή εξάπλωση της κοινότητας, κάποιος κοντινός σας μπορεί να αρρωστήσει. Ακολουθήστε τους βασικούς κανόνες για να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειας ή συγκάτοικο να τα βγάλει πέρα, προστατεύοντας τον εαυτό σας και τους άλλους. Η πανδημία μπορεί να φαίνεται ατελείωτη, αλλά υπάρχει ένα ελπιδοφόρο τέλος εν όψει της διαθεσιμότητας εμβολίων.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here