Περιποίηση ποδιών: Τρεις τρόποι για να ενυδατώσετε σωστά τα πόδια σας

Και ίσως έχετε δοκιμάσει να τα ενυδατώσετε στο παρελθόν χωρίς καμία επιτυχία. Μετά από όλα αυτά, εξακολουθείτε να αναρωτιέστε: «Πώς διατηρώ τα πόδια μου ενυδατωμένα;»

Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενυδατώσετε τα πόδια σας, ώστε να αισθανθείτε ξανά αυτοπεποίθηση.

  1. Λοσιόν

Μπορείτε να εφαρμόζετε λοσιόν στα πόδια σας κάθε μέρα. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση εάν αναζητάτε μια πιο άμεση, ολονύκτια επίλυση. Εάν τα πόδια σας είναι ήδη υπερβολικά ξηρά, το δέρμα σας μπορεί να αντισταθεί στην απορρόφηση της λοσιόν, ειδικά εάν βάζετε τα πόδια σας σε κάλτσες και παπούτσια αμέσως μετά την εφαρμογή. Αυτό μπορεί να μαλακώσει τα πόδια σας με την πάροδο του χρόνου, αλλά σίγουρα δεν είναι η γρήγορη, ολονύκτια λύση που ίσως αναζητάτε.

  1. Βαζελίνη

Η βαζελίνη μπορεί να φαίνεται ότι θα ενυδατώσει τα πόδια σας πιο γρήγορα από τη λοσιόν, αλλά συνήθως δεν το κάνει. Τα πόδια σας δε θα απορροφήσουν αυτά τα έλαια γρηγορότερα από τα έλαια της λοσιόν. Οπότε δε βρίσκεται εκεί η γρήγορη και άμεση λύση για τις σκασμένες φτέρνες σας.

  1. Βυθίστε τα πόδια σας σε άλατα Epsom

Το ποδόλουτρο σε άλατα Epsom μπορεί να τα ενυδατώσει και σίγουρα θα μαλακώσει το δέρμα στην περιοχή, έτσι ώστε η λοσιόν ή η βαζελίνη να λειτουργεί πιο γρήγορα. Ωστόσο, θα πρέπει να τα μουλιάζετε με συνέπεια για καλά αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here