Σεξουαλικά Όνειρα: Γιατί βλέπετε στον ύπνο σας να απατάτε ή να σας απατούν

Εάν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορείτε να το κάνετε… αλλά δεν χρειάζεται. Πρώτον, χαλαρώστε. Το να έχετε ένα όνειρο εξαπάτησης δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η σχέση σας είναι στο περιθώριο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον πιστοποιημένη αναλυτή ονείρου Lauri Loewenberg, «είναι κάτι που πρέπει να μας κινεί την περιέργεια γιατί κάθε πράγμα στα όνειρά μας σημαίνει κάτι. Πιθανότατα, το υποσυνείδητό σας λέει – ή προσπαθεί να σας πει – κάτι. Τα όνειρα εξαπάτησης είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα όνειρα που έχουν οι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Loewenberg.

Συνήθως σχετίζεται με ένα υποκείμενο ζητήμα. Ενώ κάθε όνειρο εξαπάτησης είναι τόσο μοναδικό όσο ο ίδιος ονειροπόλος, ο Loewenberg λέει ότι τα περισσότερα μπορούν να εντοπιστούν σε ένα από αυτά τα τρία βασικά ζητήματα. Συναισθηματική δυσαρέσκεια. Αποδεικνύεται ότι συνήθως δεν αφορά το σεξ! «Είναι λιγότερο για τη σωματική ένωση και περισσότερο για την ψυχολογική ή συναισθηματική ένωση που αντιπροσωπεύει το σεξ», λέει ο Loewenberg «Το συναίσθημα που βιώνεις στο όνειρο είναι πολύ αληθινό και προέρχεται από ένα πολύ πραγματικό μέρος», εξηγεί. Το σχέδιο δράσης σας είναι να διακρίνετε τι ακριβώς είναι αυτό το συναίσθημα. Συνήθεις ύποπτοι; Αισθάνεστε ένοχοι, ανασφαλείς, ζήλεια, βαρεμάρα, ανήσυχοι, θυμωμένοι.

Σεξουαλική δυσαρέσκεια. Ενώ τα περισσότερα όνειρα εξαπάτησης δεν αφορούν το πραγματικό σεξ, μερικά το αφορούν. Τα όνειρα για την απιστία μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν υπάρχει κάποια ανησυχία για τη σεξουαλική σας σχέση. Κάνετε σεξ; Είστε ευχαριστημένοι με το πόσο συχνά κάνετε σεξ; Υπάρχει κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε στο κρεβάτι που ο σύντροφός σας απέκλεισε; Τι γίνεται με το αντίστροφο;

Ανεπίλυτα συναισθήματα για μια απιστία στο παρελθόν. Αν είχατε εξαπατηθεί στο παρελθόν, είναι πολύ συνηθισμένο να έχετε όνειρα (εφιάλτες;) μήπως ξανασυμβεί. Εάν ο τρέχων σύντροφος σας έκανε την πράξη, είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να συνεχίσετε να χτίζετε ξανά αυτήν την εμπιστοσύνη. Εάν ένας παλιός σύντροφος σας εξαπατούσε, ίσως φοβάστε να ξανασυμβεί. Ένας θεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτούς τους φόβους.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here