Άννα Βίσση: Με τη Δέσποινα Βανδή ενώσαμε τις γυναικείες μας θερμοκρασίες

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού εμφανίστηκε η Άννα Βίσση και μίλησε για την σκηνική συνύπαρξή της με τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του φετινού J2US. “Αυτό που είδατε δεν το περιμέναμε. Όπως μου έστειλε μήνυμα η Καίτη Γαρμπή: “Απλά τα πράγματα” κορίτσια. Όταν με κάλεσαν δέχθηκα να γιορτάσω μαζί τους. Ωραίο πλατό, μου άρεσε και η εκπομπή. Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα. Τόσο απλό ήταν. Πρώτη είπα να συναντηθούμε κι από ότι έμαθα κι η Δέσποινα δέχτηκε με χαρά”.

Οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες, που καθεμία τους έχει χαράξει τη δική της επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, ένωσαν τις φωνές τους σε μια ιτορική συνεργασία για την ελληνική βιομηχανία του θεάματος, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση».

«Συναντηθήκαμε πρώτα στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη σαν δύο γυναίκες που είναι στα μουσικά δρώμενα της χώρας τόσα χρόνια. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί σε ανθρώπινο επίπεδο. Με το που συναντηθήκαμε έσπασε αυτό το δεν έχω συναντηθεί με τον άλλον, όχι ο πάγος. Διασκεδάσαμε, όταν θυμηθήκαμε την ίντριγκα που άρεσε στους φαν μας να υπάρχει. Η βραδιά αυτή έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ανταγωνίστριες είμαστε. Δανειστήκαμε κάποια τραγούδια με ωραίες ατάκες και παίξαμε σαν κορίτσια με τις κούκλες. Κάναμε πλάκα, όχι επίδειξη φωνών και ενώσαμε τις γυναικείες μας θερμοκρασίες. Έχουμε και οι δυο εμπειρία πάνω στη σκηνή, εγώ λίγο παραπάνω γιατί είμαι στη δουλειά πιο πολλά χρόνια. Ένιωσα πολύ άνετα εκείνο το βράδυ. Ευχαριστούμε που μας θεωρείτε ήρωες και πρωταγωνιστές μιας ιστορικής στιγμής» δήλωσε η Άννα Βίσση.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να παίξει ξανά στο θέατρο και περιμένει τον Νίκο Καρβέλα να της γράψει το επόμενο έργο. «Τον ενοχλώ συνέχεια, θέλω πολύ να γράψει κάτι ξανά, αλλά δεν είναι και κάτι εύκολο. Αυτά ήταν εμπνεύσεις. Με τη Μάλα ασχολήθηκε 10 χρόνια, έκανε μελέτη. Είχε δουλέψει πάρα πολύ. Ήταν έργο ζωής» δήλωσε η Άννα Βίσση και στη συνέχεια απάντησε, αν θα έπαιζε στο σινεμά. «Ζω με το σινεμά. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά ποτέ κάτι δεν ήταν που να με πιάσει και να μη με αφήσει. Δεν θα ήθελα να είναι κάτι που θα είναι λιγότερο από εκείνο που θα με δικαιολογούσε να το κάνω. Ένα σενάριο δεν είναι αρκετό. Είμαι ανοιχτή όμως».

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here