Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. η καταγγελία σε βάρος της ψυχολόγου – Τι εξετάζεται


Στο μικροσκόπιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μπαίνει η καταγγελία του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων σε βάρος της γυναίκας που φέρεται ως η ψυχολόγος της 20χρονης Κάρολαιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν το κατά πόσο έχει υπάρξει το αδίκημα της αντιποίησης του επαγγέλματος της ψυχολόγου. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κληθεί για κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς η 20χρονη Κάρολαιν είχε κάνει μαζί τις συνεδρίες. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει από την έρευνα ότι η 20χρονη έκανε συνεδρίες σε εκείνη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχουν «σκιές» γύρω από τη ψυχολόγο, τότε η έρευνα θα επεκταθεί και προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος της ψυχολόγου κατά το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητά από τη γυναίκα που εμφανίζεται ως ψυχολόγος της Κάρολάιν να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η ψυχολόγος έκανε τις τελευταίες ημέρες δηλώσεις σε διάφορα ΜΜΕ για τις συνεδρίες της με την 20χρονη κοπέλα.

Ο ΣΕΨ της απέστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει επί λέξει: «Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ