Άντρες Σεξ: Οι τροφές που βελτιώνουν τη γεύση του σπέρματος

Αλμυρό. Γλυκό. Πικρό. Μεταλλικό. Ξινό. Πείτε τη γεύση και υπάρχει πιθανότητα το σπέρμα σας να την έχει. Αυτό που καταναλώνετε σε καθημερινή βάση – από ορισμένα τρόφιμα μέχρι άλλες ουσίες – μπορεί να αλλάξει τη σύνθεση, η οποία θα έχει μια λεπτή επίδραση στη γεύση του σπέρματος σας. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η γεύση μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, οπότε αν και το σπέρμα είναι γενικά ζεστό και αλμυρό, θα υπάρχουν μοναδικές διαφορές στη γεύση.

Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει τη μυρωδιά του ιδρώτα, το σάλιο και άλλα σωματικά υγρά, όπως το μητρικό γάλα, οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η διατροφή μπορεί επίσης να αλλάξει τη γεύση του σπέρματος. Ωστόσο, δεν υπάρχει αρκετή έρευνα για να δείξει μια ισχυρή σχέση μεταξύ της διατροφής και της γεύσης του σπέρματος. Οι τροφές που φέρεται να δίνουν στο σπέρμα μια δυσάρεστη, πικρή μυρωδιά και γεύση περιλαμβάνουν: σκόρδο, κρεμμύδια, μπρόκολο, λάχανο, φυλλώδη λαχανικά, σπαράγγι, κρέας, και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τα τρόφιμα που μπορεί να βοηθήσουν στη γεύση του σπέρματος περιλαμβάνουν: σέλινο, μαϊντανός, σιτάρι, κανέλα, μοσχοκάρυδο, ανανάς, παπάγια και πορτοκάλια. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το σπέρμα σας θα έχει γλυκύτερη γεύση. Αυτά τα τρόφιμα πιστεύεται ότι μειώνουν τα επίπεδα φυσικής αλκαλικότητας του σπέρματος. Το εύρος pH του σπέρματος είναι 7,2 έως 8,2, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα τρόφιμα μπορούν να συμβάλουν σε λιγότερη πικρία στη γεύση – όχι σε πρόσθετη γλυκύτητα.

Το αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει τον ιδρώτα σας, το άρωμά σας και πιθανώς τη γεύση του σπέρματος σας. Στοιχεία δείχνουν ότι το αλκοόλ μπορεί να δημιουργήσει μια πικρή και ξινή γεύση, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο αλκοόλ που πίνετε. Τα σκληρά ποτά, για παράδειγμα, λέγεται ότι έχουν περισσότερο αντίκτυπο στη γεύση από την μπύρα ή το κρασί. Σε γενικές γραμμές, η βαριά κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα. 

Όπως το αλκοόλ, έτσι και ο καπνός, ο καφές και άλλες ουσίες όπως τα ναρκωτικά θεωρείται ότι συμβάλλουν στη μυρωδιά του ιδρώτα. Ως εκ τούτου, μπορεί επίσης να επηρεάσουν το σπέρμα σας. Η κατανάλωση οποιασδήποτε από αυτές τις ουσίες μπορεί να οδηγήσει τη γεύση να γίνει πιο πικρή, πικάντικη ή ξινή.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here